Barcelona: Koeman az Atlético ellen sem ülhet le a kispadra

Vágólapra másolva!
2021.09.24. 19:21
null
Vajon ül-e még Ronald Koeman a Barcelona kispadján bajnoki mérkőzésen? (Fotó: AFP)
Kétmeccses eltiltást kapott Ronald Koeman, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki a Cádiz elleni csütörtöki bajnoki mérkőzés (0–0) hajrájában kapott piros lapot – számolt be a spanyol szövetség (RFEF) fegyelmi bizottságának döntéséről a Marca.

 

A büntetés értelmében a holland szakember nemcsak a Barcelona soron következő, Levante elleni bajnokiján nem ülhet le a kispadra, hanem jövő szombaton az Atlético Madrid elleni idegenbeli rangadón sem – feltéve, hogy akkor még ő lesz a katalánok trénere…

A hivatalos jelentés szerint Carlos del Cerro Grande játékvezető azért mutatta fel a piros lapot Koemannak a csütörtöki találkozó 97. percében, mert „a technikai zónát elhagyva heves kézmozdulatokkal és kiabálva” reklamált a negyedik játékvezetőnél, hogy a bíró állítsa meg a játékot, amiért még egy labda került a pályára.

A Barcelona egyébként fellebbezett Frenkie de Jong második, valamint Sergio Busquets hajrában kapott sárga lapja ellen, de az illetékes testület mindkét esetben elutasította a klub kérelmét – így a holland középpályás a Levante ellen lesz kénytelen letölteni az egymeccses eltiltását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik