Atlético: F. Torres a világ legjobban kereső focistája lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.22. 12:44
Fernando Torres olyan ajánlatot kapott, amely a világ legjobban kereső futballistájává teheti. Erről a csatár ügynöke, José Antonio Martín beszélt az angol The Sun napilapnak.

A spanyol támadó jelenleg az AC Milan játékosa, és kölcsönben futballozik madridi nevelőegyesületében, de szerződése a 2015–2016-os szezon végén lejár a spanyol klubbal. José Antonio Martín nyilvánosan arra kérte Diego Simeonét, a csapat vezetőedzőjét, hogy tisztázza a terveit Torresszel kapcsolatban.AC Milan játékosa, és kölcsönben futballozik madridi nevelőegyesületében, de szerződése a 2015–2016-os szezon végén lejár a spanyol klubbal. José Antonio Martín nyilvánosan arra kérte Diego Simeonét, a csapat vezetőedzőjét, hogy tisztázza a terveit Torresszel kapcsolatban.

„Fernandónak és Simeonénak asztalhoz kell ülni és átbeszélni a jövőt. Az Atlético Madrid szurkolói nem nézik jó szemmel Fernando Torres ignorálását. Kapott egy olyan ajánlatot, amely a világ legjobban fizetett futballistájává teheti. Már csak apró részletekben kell megegyezni. De minden attól függ, hogy milyen szándékai vannak az Atlético Madridnak" – idézi a The Sun Torres menedzserét.

Bár Torres a jelenlegi idényben 16 bajnoki mérkőzésen csak 2 gólt szerzett az Atlético Madrid mezében, Martín szerint a szurkolók azt szeretnék, ha Torres az Atléti kötelékében maradna.

„Ezt a kérdést nem a vezetőség szintjén kell eldönteni, hanem Torres és Simone között. Az edzőnek tiszta vizet kell öntenie a pohárba. Oda kell állnia Torres elé, és a szemébe mondania, hogy számol vele a jövőben vagy sem. A szurkolók azt akarják, hogy Madridban maradjon, ezt senki sem tagadhatja" – vázolta a csatár jelenlegi helyzetét a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik