„A császárnak, ami a császáré” – Dani Alves megint Barca-legenda

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 13:10
Dani Alves visszakerült a Barcelona legendái közé (Fotó: Getty Images)
Csak néhány napig nem volt hivatalosan is az FC Barcelona legendás játékosa Dani Alves. A nemrég egy 23 éves nő ellen elkövetett szexuális erőszak miatt négy és fél év börtönbüntetésre ítélt brazil jobbhátvéd ismét ott szerepel a gránátvörös-kékek legendás labdarúgói között.

Mint azt megírtuk, hiába nyert 23 trófeát az FC Barcelonával, a közelmúltban kiszabott börtönbüntetése miatt néhány nappal ezelőtt kikerült a gránátvörös-kékek hivatalosan elismert legendái közül Dani Alves.

A katalánok a brazil jobbhátvédet a bűntettével kapcsolatos ítélet kihirdetése után távolították el a honlapjukon megtalálható legendák közül, de a katalán Sport.es már akkor megjegyezte, hogy a Barcelona óvatosan nyilvánul meg, ugyanis fenntartja Alves ártatlanságának vélelmét.

Az El Mundo szúrta ki, hogy Dani Alves néhány nappal az után, hogy lekerült, már vissza is került a 102 legendás labdarúgó közé, vélhetően azért is, mert felesége, Joana Sanz is szólt az ügyben.

„Adjátok meg a császárnak, ami a császáré” – írta Instagram-történetében Dani Alves felesége.

„Ő volt a Barcelona történetének legjobb jobbhátvédje, több mint megerősítette a futballképességeivel kapcsolatban támasztott elvárásokat” – írta Alvesről az FC Barcelona.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik