La Liga: a Villarrealhoz igazolhat a Besiktas által felfüggesztett korábbi MU-védő

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.30. 09:40
null
Eric Bailly visszatérhet a Villarrealhoz (Fotó: Getty Images)
December közepén a gyenge teljesítmény miatt öt játékosát is felfüggesztette a török élvonalbeli Besiktas. Az egyik közülük az angol Manchester United egykori védője, Eric Bailly volt, aki most felbontotta szerződését Isztambulban, s a Fabrizio Romano olasz sportújságíró értesülései szerint a spanyol Villarrealnál folytathatja pályafutását.

 

A Besiktas a Fenerbahce elleni hazai 3–1-es vereség után függesztette fel Vincent Aboubakart, Valentin Rosier-t, Rachid Ghezzalt, Jean Onanát és Eric Baillyt. Az isztambuli klub pedig pénteken délután közölte, hogy utóbbi közös megegyezéssel felbontotta a szerződését, így jelenleg szabadon igazolható.


A 29 éves elefántcsontparti védő nem került be hazája válogatottja Afrikai Nemzetek Kupájára utazó 27 fős keretébe, ám a hírek szerint így is bőven lesz teendője, az átigazolási ügyekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano szerint ugyanis Bailly hamarosan aláír a spanyol élvonalban jelenleg 13. helyen álló Villarrealnál, melynek mindenképp szüksége van egy belső védőre, az olasz AC Milantól kölcsönvett Matteo Gabbia ugyanis nyáron minden bizonnyal visszatér Milánóba.

Romano úgy tudja, a Villarreal és Bailly között már megszületett az egyezség, így az elefántcsontparti védő hamarosan aláírja szerződését is.

Baillynak egyébként nem lesz ismeretlen a spanyolországi közeg, hiszen éveket töltött az Espanyolnál, majd 2016-ban épp a Villarrealtól igazolt a Manchester Unitedhez, melynek egy marseille-i kölcsönnel együtt 2023 nyaráig volt játékosa.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik