Real Madrid: De Gea érkezhet Courtois sérülése miatt – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.08.10. 20:52
null
De Gea lehet a Real Madrid kezdőkapusa, amíg Courtois sérüléssel bajlódik (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports szerint a Real Madrid labdarúgócsapata David de Geát szemelte ki a sérült Thibaut Courtois helyére, ám a Marca szerint Jaszin Bunu védheti a „királyiak” kapuját a következő idényben.

Hosszú ideig nem számíthat első számú kapusára a Real Madrid, mert Thibaut Courtois bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag. A madridiak állítólag már nagy erőkkel keresik a belga kapus ideiglenes helyettesét, s az első számú célpont nem más, David de Gea – külföldi sajtóhírek szerint a Real már a tárgyalásokat is megkezdte a klasszis spanyol kapussal.

De Gea jelenleg szabadon igazolható, hiszen a Manchester United nem hosszabbította meg a szerződését a nyár során – az MU André Onanát szerződtette a helyére.


A Sky Sports arról írt, hogy a madridiak Kepa iránt is érdeklődnek, de a Chelsea kapusát a Bayern München is kiszemelte.

FRISSÍTÉS (20.40)

A Marca információi szerint Jaszin Bunu, a Sevilla 32 éves kapusa a favorit, hogy átvegye a sérült Courtois helyét a Real Madrid kapujában.

A spanyol lap arról cikkezett, hogy a Sevilla hajlandó lenne tárgyalni a fővárosi egyesülettel a lehetséges transzferről. A kapus már régóta elvágyódik Sevillából, a nyár során közel volt ahhoz, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon.

A Realnál egyébként Hugo Lloris és Keylor Navas neve is felmerült.

Courtois a hivatalos Instagram-oldalán üzent követőinek sérülése után.

„Sosem lehet arra felkészülni, hogy ilyen történik, de most itt az ideje, hogy elfogadjam, és mindent megtegyek azért, hogy még erősebben térjek vissza” – írta Courtois.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik