La Liga: Álex Baena mégis feljelenti az őt megütő Valverdét

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 08:58
null
Álex Baena mégis feljelentette Federico Valverdét (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Villarreal Real Madrid elleni 3–2-es győzelme után a madridiak uruguayi játékosa, Federico Valverde a vendégcsapat parkolójában ököllel arcon ütötte Álex Baenát. A korábbi hírek szerint sem a klub, sem a játékos nem akart feljelentést tenni, Baena azonban meggondolta magát. A Marca azt írja, a 21 éves csatár a rendőrséghez fordul az ügy kapcsán.

Álex Baenának az eset után lehetősége volt, hogy a rendőrségen, a versenybizottságnál, vagy mindkettőnél panaszt tegyen. A Villarreal jelezte, hogy nem tesz feljelentést és a játékosára hagyja az ügyet, akit támogat a döntésében.

Baena vasárnap délután tett feljelentést a castellón rendőrőrsön. A Villarreal közleményében ezt írja:

„A Villarreal CF játékosát, Álex Baenát tegnap este bántalmazták, miközben a Real Madrid CF elleni mérkőzés után a csapatbuszhoz tartott a Santiago Bernabéu stadionban. A Villarreal CF ismételten visszautasít minden erőszakos cselekményt, szilárdan hisz játékosa verziójában, és támogatja őt az egész folyamat során.”

Mivel az eset már a csapatok távozásakor, a pályától és a játékvezetőtől távol történt, így az esemény nem szerepel a mérkőzés jegyzőkönyvében. Valverde környezete nem tagadja a vádakat, azonban megjegyzik, hogy Baena Valverdét és az uruguayi játékos feleségét becsmérelte. „Most sírj, hogy a fiad nem fog megszületni”– utalt Baena arra, hogy Valverde felesége,Mina Boninoterhessége alatt problémák merültek fel.

A Villarreal játékosa tagadja ezeket a vádakat. „Nagyon szomorú vagyok a meccs után elszenvedett agresszió miatt, és meglepett, amit rólam mondanak. Nem igaz, hogy ezt mondtam!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik