Tényleg vége a szerelemnek Shakira és Piqué között?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 20:16
Korábban már többször szárnyra kapott a pletyka, hogy Shakira és a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué már nem alkot egy párt, ezek a hangok pedig most ismét felerősödtek, sőt, több spanyol lap szerint az énekesnő már el is költözött a közös barcelonai otthonukból.

Spanyol és kolumbiai médiumok egyaránt megerősítik a hírt, miszerint Piqué és Shakira között – a korábbi hírekkel ellentétben – továbbra is terítéken van a különválás, sőt a Cotilleo nevű spanyol honlap szerint az énekes már ki is költözött kettejük barcelonai otthonából. Cotilleo nevű spanyol honlap szerint az énekes már ki is költözött kettejük barcelonai otthonából.

Shakirát és Piquét legutóbb Lionel Messi esküvőjén látták hivatalosan együtt, nem csoda, hogy azóta többször is felröppent a hír, hogy már nem alkotnak egy párt. Erre Piqué a saját Instagram-oldalán egy képpel reagált, ám most úgy tűnik, mégis beigazolódnak a pletykák.

A spanyol honlapnak az énekesnő közeli ismerősei állítólag megerősítették a pár szétköltözését.

Az állítólagos szakítás hátterében az időhiány állhat. Az énekesnő novemberben kezdi meg európai turnéját, amely 2018 februárjáig tart majd. Az álompár 2010-ben jött össze, azóta két gyermekük született, Milan négyéves, Sasha pedig kettő.

A hírnek némileg ellentmond, hogy Piqué a saját Twitter-oldalán – néhány szerelmes szmájlival együtt – megosztotta Shakira legfrissebb posztját.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik