nemzetisport.hu 2017.07.01 12:45 Frissítve: 2017.07.02 23:31

Képek: pazar körülmények, fura előírások – Lionel Messi házas!

Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel készültek, nem hiába: a Barcelona sztárja, Lionel Messi és kedvese, Antonella Roccuzzo örök hűséget fogadtak egymásnak Rosarióban, Argentínában. Természetesen Barcelona-játékosok, illetve argentin válogatott futballisták is képviseltették magukat a jeles eseményen.

A friss házasok (Fotó: AFP)

 

Az ifjú pár a Barcelona zsenijének szülővárosában tartotta meg az esküvőt. Több templom is szóba került, ám végül – főleg biztonsági okokból – ezeket elvetették, és a City Center Rosario nevű hotelt választották ki mint megfelelő helyszínt. Az épületen belül kaszinó is található, ráadásul a szálloda felajánlásának köszönhetően Messiéknek nem kellett bérleti díjat fizetniük.

A City Center Rosario, az esküvő helyszíne (Fotó: AFP)

Több labdarúgó is a helyszínen ünnepelt: az esküvőn részt vett a korábbi csapattársak közül Xavi, Carles Puyol, Cesc Fabregas, Dani Alves és Samuel Eto’o, míg a Barcelona jelenlegi keretéből többek között Javier Mascherano, Jordi Alba, Gerard Piqué, Neymar, Luis Suárez és Sergio Busquets is elutazott Argentínába.

Xavi, Cesc Fabregas és Carles Puyol is a párjával érkezett (Fotó: AFP)
Samuel Eto’o is a helyszínen ünnepelt (Fotó: AFP)


Korábbi Real Madrid-játékosok, valamint Messi válogatottbeli társai sem maradhattak ki: Fernando Gago, Ángel Di María, Éver Banega, Sergio Agüero, Ezequiel Lavezzi, Lucas Biglia és Sergio Romero szintén együtt ünnepelt az ötszörös aranylabdással és feleségével.

Lucas Biglia, Sergio Romero és Javier Mascherano is megérkezik (Fotó: AFP)
Éver Banega, Fernando Gago és Ángel Di María is Messiékkel ünnepelt (Fotó: AFP)

Természetesen a játékosok többsége a párjával érkezett az esküvőre, így például Gerard Piqué kedvese, a kolumbiai énekesnő, Shakira is a vendégek között szerepelt.

Gerard Piqué és Shakira, még a rosariói repülőtéren (Fotó: Twitter)

 

A nagyjából 250 meghívott vendéget több dologra is megkérték: egyrészt, a mobiltelefonokat kitiltották az alkalomról. És nem ez volt a legfurcsább: a hölgyeket arra bátorították, hogy legalább három, különböző ruhakölteménnyel érkezzenek meg. A szervezők szerették volna elkerülni a női vendégek közötti vitákat abban az esetben, ha többen hasonlóan vagy ugyanúgy öltöztek volna.

Antonella Roccuzzo ruhakölteménye Spanyolországból érkezett (Fotó: AFP)
A korábbi Manchester City-játékos, Martín Demichelis párja, a modellként dolgozó Evangelina Anderson igen komolyan vette a kérést: öt ruhával készült az eseményre.

A férfiakat sem hagyták ki: nekik három különböző típusú inget kellett magukkal vinniük.

Sergio Busquets is megjelent, kedvesével az oldalán (Fotó: AFP)

Az alkalmat egyetlen dolog zavarta meg, rövid ideig: a többek között a második legnépszerűbb kólamárkát, valamint az egyik legnépszerűbb kávézóláncot is képviselő PepsiCo nevű cégtől kirúgott munkások egy része a médiafelhajtást kihasználva zászlókkal tüntetett az esküvő helyszínén.

Még egy apróság borzolta a jeles napra készülő Messi família kedélyét, még az alkalmat megelőzően: a négyszeres BL-győztes sztár egyik nagynénje egy amerikai televízióadásban nyilatkozott keserűen arról, hogy nem hívták meg. Ezért az újdonsült férj édesanyját, Celiát hibáztatja.

Jordi Alba is a helyszínen ünnepelt (Fotó: AFP)


Sőt, a családhoz közeli források szerint Messi és Antonella Roccuzzo rokonsága is összekülönbözött már a múltban, s nem szívelik egymást. Az argentin El Intransigente úgy értesült, hogy a két társaság külön emeleten tartózkodott a létesítményben. Ennek ellentmond Messi egy barátjának nyilatkozata, aki kijelentette, nagyon is jó kapcsolatot ápol egymással a két família – ezen a képen mindenesetre úgy tűnik, minden rendben.

 

Térjünk is vissza a pozitívumokhoz! Messi egy rajongója úgy döntött, nem hagyja ki a kínálkozó alkalmat: a Brazíliából érkező Alex sajtóinformációk szerint ugyanakkor mondta ki saját párjával a boldogító igent, mint Messiék, mégpedig a hotel közvetlen közelében, saját kezűleg készített oltár előtt.

Luis Suárez és kedvese, Sofia Balbi (Fotó: AFP)
A látogatók természetesen sokféle ételből választhattak a vacsorán: különféle saláták, szusi, csirkéből, marhából, borjúból készült ételek, valamint csülök is szerepelt a menükártyán.

 

A jelenkori futball egyik legnagyszerűbb képviselője tehát június 30-án, Rosarióban hivatalosan is „elkelt”. Feleségül vette azt a nőt, akit ötéves kora óta ismer, és immár két gyermekének édesanyja. Sok boldogságot kívánunk!

Már férjnek és feleségnek mondhatják magukat (Fotó: AFP)2020.02.25 13:29:58

Spanyol labdarúgás R. B.

A Barca 1962 óta először a La Liga történetének leggólerősebb csapata. A Real statisztikáin még mindig érződik CR hiánya.

2020.02.28 10:38:27

Spanyol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A madridi csapat az El-ben az Ajaxot búcsúztatta, miközben a La Ligában a dobogóért harcol. Mindezt 177 milliós kerettel…

2020.02.22 15:45:29

Spanyol labdarúgás T. D.

A Levante 2011 után másodszor tudta legyőzni otthon a madridiakat • Hazard újra megsérült.

2020.02.16 20:34:56

Spanyol labdarúgás B. J.

A kiesés ellen harcoló Celta szerezte a bajnoki első és utolsó találatát – nem tudott nyerni az éllovas.

2020.02.15 10:19:43

Spanyol labdarúgás B. L.

A vendégek első gólját érvénytelenítette a VAR, a katalánok gyorsan kétszer büntettek.