Barcelona: „Messi még sosem állt ilyen közel a távozáshoz!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.30. 19:10
Lionel Messi búcsút int az FC Barcelonának? Elképzelhetetlennek tűnik, Spanyolországban azonban az a hír járja, a Premier League-gel szemezik az argentin klasszis.

„Messi sosem fog búcsút inteni a Barcelonának, a klub legendája, aki képtelen lenne egy másik csapat mezében játszani” – mondta néhány nappal ezelőtt Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke, van azonban, aki máshogy látja.„Messi sosem fog búcsút inteni a Barcelonának, a klub legendája, aki képtelen lenne egy másik csapat mezében játszani” – mondta néhány nappal ezelőtt Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke, van azonban, aki máshogy látja.

A neves spanyol újságíró, Guillem Balague állítja, Lionel Messi eljátszott a távozás gondolatával.

„Messi még sosem állt ilyen közel a távozáshoz. Sergio Agüerótól és Cesc Fabregastól rengeteget hallja, milyen jó a Premier League és úgy érzi, ott újra kihívásra találna. Folyamatosan figyelemmel követi az angol futballt, nem véletlenül kezdett el angolul tanulni…” – mondta a talkSPORT-nak.

Messi távozása hétről hétre téma évek óta, a katalánok argentin ikonja azonban még mindig gránátvörös-kékben rúgja a bőrt. A szerződése egyébként 2018-ban jár le a Barcelonánál, piaci értékét pedig 120 millió euróra teszi a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik