Barcelona: „Messi sosem fog távozni, Neymar viszont…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.29. 18:46
Lionel Messi sosem fogja elhagyni az FC Barcelonát, Neymar viszont könnyen lehet, hogy egy nap búcsút int a katalánoknak Joan Laporta, korábbi Barca-elnök szerint.

A Barcelona két legnagyobb ászának átigazolása mindennapos téma a spanyol sajtóban, a szurkolók szerint azonban egyértelmű, a pletykák csak pletykák, a két kedvenc, Messi és Neymar örökké gránátvörös-kékben rúgja a bőrt.

Joan Laporta szerint azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.

„Messi sosem fog búcsút inteni a Barcelonának, a klub legendája, aki képtelen lenne egy másik csapat mezében játszani. Mikor én voltam az elnök, rengeteg ajánlat futott be érte, az Internazionale többször is kifizette volna a kivásárlási árát, én azonban mindig nemet mondtam" – mondta Laporta, aki 2003 és 2010 között volt a Barcelona első embere.

Neymarnál már más a helyzet. Nem egyszerű a klub pénzügyi helyzete, előbb-utóbb kénytelenek lesznek elengedni egy nagy nevet. Könnyen lehet, hogy Neymar lesz az, mindenki tudja, hogy a Manchester United szívesen elvinné. Minden a jelenlegi vezetőség hibája…” – szúrt oda egyet zárásként a korábbi elnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik