Real Madrid: „Gyáva! Az elnök utálja őket, ezért távoztak!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.20. 20:50
null
Jorge Higuaín szerint Florentino Pérez utálja az argentinokat (Fotó: Reuters, archív)
Jorge Higuaín, a Napoli labdarúgócsapatát erősítő Gonzalo Higuaín édesapja állítja, fiának azért kellett elhagynia a Real Madridot, mert a blancók elnöke, Florentino Pérez utálja az argentinokat.

Gonzalo Higuaín 2007 januárjában 12 millió euróért szerződött a Real Madridhoz, amelyben hamar beverekedte magát a kezdőcsapatba, és meghatározó játékossá vált.

Madridi pályafutása alatt három bajnoki címet ünnepelt, és összesen 107-szer talált be a bajnokságban a királyiak mezében. 2013 nyarán azonban az elnök, Florentino Pérez elengedte a Napolihoz 40 millió euróért. Az argentin édesapja most elárulta, szerinte mi állt a döntés hátterében.

„A válasz egyszerű, Florentino Pérez utálja az argentinokat. Ezért kellett Fernando Redondónak, Esteban Cambiassónak, Santiago Solarinak, Fernando Gagónak és Ángel Di Maríának is távoznia” – mondta a Línea de tiempo című argentin tévéshow-ban Jorge Higuaín.

„A Real Madrid elnöke gyáva, sosem mondja a szemedbe, ha problémája van veled, inkább hátba támad. A teljes spanyol média és a vezetőség a zsebében van, így tudta kirakni Carlo Ancelottit is” – tette hozzá az argentin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik