Real: leállította a bíróság a Bernabéu felújítását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 12:22
A madridi legfelsõbb bíróság érvénytelenítette a városi önkormányzat által korábban kiadott engedélyt, amely a Real Madrid stadionjának átépítésére vonatkozott.

A döntés ellenére a Real Madrid vezetősége bízik abban, hogy a bevásárlóközpont- és szállodaépítést is magába foglaló projekt mégis folytatódhat, a hivatalos honlapon kiadott bejelentés szerint a klub a városi tanáccsal szorosan együttműködve dolgozik azon, hogy a felújítás megvalósulhasson.a bevásárlóközpont- és szállodaépítést is magába foglaló projekt mégis folytatódhat, a hivatalos honlapon kiadott bejelentés szerint a klub a városi tanáccsal szorosan együttműködve dolgozik azon, hogy a felújítás megvalósulhasson.

A teljes projekt keretein belül az új külső homlokzat mellett behúzható, átlátszó tető kerül a Bernabéura. A létesítmény a tervek szerint 2017-re készülne el.

Mint korábban beszámoltunk róla, a stadion a jövőben az Abu-Dzabi Bernabéu nevet viselheti, miután a névhasználati jog az abu-dzabi központú IPIC befektetési vállalatra szállt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik