Real Madrid: Falcao szívesen jönne, Di María távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 22:56
Spanyol sajtóértesülések szerint Radamel Falcao, a Monaco csatára a Real Madrid hívására vár. A kolumbiai támadó állítólag a Chelsea, a Manchester City és a Tottenham megkeresését is visszautasította, mert minden álma, hogy a BL-győzteshez igazoljon.

A brazíliai világbajnokságról lemaradó kolumbiai válogatott támadó megszerzése nem lenne olcsó mulatság, hiszen 2018-ig szerződés köti a francia klubhoz, de mivel a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti okvetlenül csatárt szeretne szerződtetni a nyári átigazolási időszakban, a vezetőség teljesítheti az igényeit.

A súlyos térdsérüléséből lábadozó 28 éves támadó korábban az Atlético Madridban játszott, de állítólag minden vágya, hogy egy nap a Bajnokok Ligája-győztes városi riválisnál futballozzon.

Falcao esetleges megvásárlásához azonban plusz anyagi források szükségesek. A Marca úgy tudja, a Real Madrid megfelelő ajánlat esetén három játékosától is megválna.

A madridi lap szerint a blancók Ángel di Maríát ötven, Sami Khedirát negyven, Fábio Coentraót harminc millió euróra árazták be. Az argentin szélső szerződése 2018-ig, a német középpályásé 2015-ig, a portugál védőé 2019-ig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik