Atlético: Simeonének jó az előérzete az „aranymérkőzés” előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.16. 20:10
A sorsolás szeszélyének és természetesen a csapatok teljesítményének köszönhetően a szombati FC Barcelona–Atlético Madrid mérkőzésen fog eldőlni, hogy ki nyerni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot. A vendégek mestere, Diego Simeone optimistán nyilatkozott a találkozó előtt.

A házigazda katalánok három pont távolságból követik a madridiakat, de ha győznek a rangadón, megvédik címüket. A vendégek mestere, Diego Simeone szerint nincs ok arra, hogy bármit is változtasson csapata taktikáján vagy felállásán, még akkor sem, ha egyetlen pont a bajnoki címet jelentené – azt a bajnoki címet, amelyre 1996 óta várnak a klubnál. Diego Simeone szerint nincs ok arra, hogy bármit is változtasson csapata taktikáján vagy felállásán, még akkor sem, ha egyetlen pont a bajnoki címet jelentené – azt a bajnoki címet, amelyre 1996 óta várnak a klubnál.

„Mindig is ugyanazt a mentalitást szeretnénk a pályára vinni, nem hiszem, hogy lenne értelme most variálni – így az argentin mester. – Természetesen nekem személyesen is nagyon fontos lesz a találkozó, mindent beleadunk majd. Nem lesz könnyű, de azért nem érdemtelenül, nem véletlenül jutottunk el idáig. Remek előérzeteim vannak, nagyszerű mérkőzés lesz, amelybe nagy elánnal vetjük majd magunkat, és szeretnénk megnyerni a rangadót. A Barca nem adta fel egyszer sem a versenyt az idény során, mindig is veszélyes csapat maradt."

A játékosai zseniálisan motiváló Simeone elárulta, hogy az ilyen találkozók előtt nincs szükség különösebb lelkesítésre, a korábban elvégzett munkával kell felkészülni a rangadókra, és arra, hogy az ellenfél az ő kottájukból játsszon; és elmondta, hogy Diego Costa teljesen felépült, és játszik majd Barcelonában.

A hazaiak mestere, Gerardo Martino szintén igen őszintén nyilatkozott a találkozó előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik