Spanyolország: újabb Barca-nevelést igazolt a Celta Vigo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 17:22
Luís Enrique újdonsült csapata, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celta Vigo négyéves szerződést kötött Nolitóval, a Benfica spanyol szélsőjével. A Barcelona-nevelésű játékost jól ismerheti a vigóiak nemrégiben kinevezett vezetőedzője, hiszen a katalánok B-csapatánál már dolgozott együtt a futballistával.

A 26 esztendős játékos 2011 nyarán igazolt a Benficához, ahol azonban nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, így 2013 januárjában a lisszaboni együttes kölcsönadta őt a spanyol Granadának.Benficához, ahol azonban nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, így 2013 januárjában a lisszaboni együttes kölcsönadta őt a spanyol Granadának.

Nolitónak itt már jobban ment a játék, 17 bajnokin háromszor talált az ellenfelek kapujába, a Benficánál ugyanakkor ezek után sem számoltak vele, így végleg megváltak tőle.

Luís Enrique viszont igényt tartott korábbi játékosára, aki Andreu Fontás után már a második Barcelona-nevelésű szerzeménye ezen a nyáron a Celta Vigónak. Nolito vételárát nem hozták nyilvánosságra a klubok.

A Megyeri Balázst is foglalkoztató Olympiakosz kétéves szerződést kötött Alejandro 'Chori' Domínguezzel, aki legutóbb a Rayo Vallecanót erősítette. A 32 esztendős középpályás az utóbbi öt évben öt csapatban fordult meg: játszott a Zenitben, a Rubin Kazanyban, a Valenciában, a River Plate-ben, a 2012–2013-as szezonban pedig a Rayóban. A pireuszi együttes már a hatodik állomáshelye lesz hat idényen belül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik