Zaragoza: a spanyol újságok tele vannak Pintér átigazolási hírével

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 09:33
Mint beszámoltunk róla, a Zaragoza tegnap bejelentette Pintér Ádám átigazolását az MTK-tól, és a játékos menedzsere, a tegnapi tárgyalások után még mindig Spanyolországban tartózkodó Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a spanyol újságok is a magyar futballista szerződtetésétől hangosak.

„Tegnap késő este írtuk alá a négyéves szerződést, és ha a papírmunkát sikerül elintézni, a hétvégén Ádám már pályára léphet a Deportivo ellen. Még kint vagyok én is Spanyolországban, az újságok tele vannak Pintér átigazolási hírével. Óriási dolognak tartom, hogy egy magyar játékos a világbajnok országába szerződhetett, ráadásul ilyen hosszú távra állapodtak meg vele. Ádámot otthon kevésbé ismerték, a szakma sem ismerte el annyira, de ez egy hatalmas lehetőség a számára" – mondta Filipovics az NSO-nak.

A játékosügynök hozzátette, a spanyolok tisztában vannak vele, hogy Pintér belső védőként és védekező középpályásként is bevethető, de úgy tűnik, hogy kezdetben első sorban a védelemben számolnak vele. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik