Barcelona: Zambrotta egy hónapra kidőlt combizomszakadás miatt

Vágólapra másolva!
2007.09.28. 16:39
Körülbelül egy hónapot kell kihagynia Gianluca Zambrottának (képünkön), a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hátvédjének, ugyanis csapata szerda esti, mérkőzésén combizomszakadást szenvedett.

A harminc éves válogatott szélső védőt a Zaragoza elleni találkozón a tizennyolcadik percben le kellett cserélnie Frank Rijkaard vezetőedzőnek, hiszen a védő a jobb lábában combizomszakadást szenvedett, és emiatt előreláthatólag egy hónapot kell kihagynia.

A találkozót egyébként a Barcelona kiváló játékkal 4-1-re nyerte, de ennek ellenére öt forduló után csupán a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán.

Zambrotta így biztosan nem szerepel majd a gránátvörös-kékek elkövetkezendő kettő Bajnokok Ligája-talákozóján. A Barca október 2-án a német Stuttgart ellen játszik idegenben, és 23-án a Skóciába, a Rangers otthonába látogat.

A kiváló játékos kiesése gondot jelenthet az olasz válogatottnak is, hiszen így biztos, hohgy Roberto Donadoni nem vetheti be a védőt október 13-án a Grúzia elleni Európa-bajnoki selejtezőn sem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik