Los Angelesben várják, Madridban marasztalják David Beckhamet

Vágólapra másolva!
2007.06.11. 11:42
Ramón Calderón, a Real Madrid labdarúgóklub elnöke váratlanul bejelentette a hétvégén, hogy mégsem engedné el szívesen David Beckhamet a királyi gárdától, és hajlandó lenne kárpótlási díjat is fizetni a Los Angeles Galaxy-nek, csak hogy a klub továbbra is számíthasson az angol válogatott középpályás szolgálataiara. A kaliforniai csapatnál viszont hallani sem akarnak újabb verziókról Beckham jövőjét illetően, és készülnek a játékos érkezésére.
Vajon tényleg búcsút int David Beckham a madridi szurkólóknak?
Vajon tényleg búcsút int David Beckham a madridi szurkólóknak?
Vajon tényleg búcsút int David Beckham a madridi szurkólóknak?
Vajon tényleg búcsút int David Beckham a madridi szurkólóknak?

Ramón Calderón vasárnap a spanyol sajtó képviselőinek úgy nyilatkozott, az egyesület minden követ megmozgat azért, hogy David Beckham, a királyi gárda és az angol válogatott középpályása továbbra is a spanyol fővárosban futballozhasson.

A játékost június végétől érvénybe lépő szerződés köti a Los Angeles Galaxyhez. Ennek egyik záradékára hivatkozva azonban a madridiak kivásárolnák a klasszist, és kárpótlási díjat fizetnének a kaliforniai klubnak.

„Predrag Mijatovics sportigazgatóval együtt le fogunk ülni David Beckhammel és ügynökeivel a következő napokban, hogy számba vegyük a lehetőségeinket. Nagyon boldog lennék, ha mégis meg tudnánk tartani a játékost." – nyilatkozta Calderón.

Los Angelesben abszurdnak tartják a Real ötletét, és június végén várják a játékost:

„Semmit se változott a helyzet, alig várjuk a csapatnál Davidet. A Real számára csak vágyálom lehet Beckham megtartása. Ez a hajó már elúszott a madridiak számára” – nyilatkozta Alexi Lalas, a los angelesi együttes menedzsere.

A 32 éves angol sztár januárban jelentette be, hogy 2007 júniusától a Los Angeles Galaxy-ben folytatja pályafutását, amivel kihúzta a gyufát Calderón elnöknél és Capello szakvezetőnél.

Azóta viszont nagyot fordult a világ a korábban a Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyert játékossal, óriási szerepe van abban, hogy a Real Madrid számára kézzelfogható közelségbe került a spanyol bajnoki cím az utolsó forduló előtt, ráadásul a válogatottban is kivívta Steve McLaren elismerését az utóbbi időben játékával.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik