Női röplabda Extraliga: Miskolcon győzött a Kaposvár

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.10.18. 20:30
null
A kék mezes kaposváriak simán győztek (Fotó: Vajda János/Észak-Magyarország)
A Kaposvár magabiztosan, 3:0-ra győzött a sereghajtó DVTK otthonában a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.

 

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ
Diósgyőri VTK–1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3
(–12, ˜–17, –13)
Miskolc, 300 néző. V: Adler, Tillmann.
DVTK: Sitku 2, Kovács E. 4, Kiss E. 4, Beddingfield 6, Kundrák 1, Szajkó 3. Csere: Dömsödi (liberó), Egri 3, Horton 5. Vezetőedző: Toma Sándor.
KAPOSVÁR: Djurics 8, Kalmár 1, Matics 6, Bodovics 5, Helics 9, Klisura 10. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Kump 1, Szűcs K. 4, Szedmák 4, Szatmári, Tóth J. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.
Toma Sándor: – Kicsivel többre számítottam, noha voltak azért olyan labdamenetek, ahol lehetett látni, hogy van a csapatunkban potenciál. A mai napon azonban a nyitásfogadásunk nem tette lehetővé, hogy megmutassuk az erényeinket. A kaposváriak jól kiszedték a kulcsembereinket, így nem tudtunk precíz játékot nyújtani. Látjuk azt, hogy mit kell még hangsúlyosabban gyakorolnunk, és ha az összeszokottság hiányából fakadó hibáinkat redukáljuk, előbb-utóbb jön a siker is.
Szasa Nedeljkovics: – Méltó lezárása volt ennek a hosszú hétnek a miskolci győzelem. A csapat a tervek szerint játszott, tetszett a lányok hozzáállása. Megpróbáljuk ezt a formát átmenteni a következő hétre is.

Az állás:
1. Békéscsaba 8 pont/3 mérkőzés, 2. Fatum Nyíregyháza 6/2, 3. Újpest 6/2, 4. MCM-Diamant Kaposvár 6/3, 5. Szent Benedek RA 3/2, 6. Vasas Óbuda 1/2, 7. MTK Budapest 0/2, 8. DVTK 0/3

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik