Férfi röpi Extraliga: a Pénzügyőrben teremröplabdás karrierjére koncentrál Hajós Artúr

Vágólapra másolva!
2024.03.01. 16:34
Fotó: MOB/Szalmás Péter
Az ötszörös strandröplabdabajnok Hajós Artúr a Pénzügyőr SE csapatában visszatért a terem szakághoz.

A Magyar Kupa elmúlt négy kiírásában győztes, idén azonban „csak” a kupasorozat bronzmeccsén érdekelt fővárosi klub a pénteki hírében kiemeli: Hajós az elmúlt hetekben már pályára is lépett az együttesben.

„Úgy érzem, hogy a karrierem és személyes fejlődésem szempontjából a megfelelő döntés a visszatérés a teremröplabdázáshoz, ezért azt hiszem, fogalmazhatok úgy, hogy néhány év igen sikeres strandröplabda után idén hazataláltam a nevelőegyesületemhez, ahol a sportolói pályafutásomat tizenkét évesen elkezdtem” – fogalmazott Hajós Artúr.

A 23 éves játékos Stréli Bence partnereként amellett, hogy ötször nyert strandon magyar bajnoki címet, ifjúsági olimpiai negyediknek mondhatja magát, és az elmúlt években a magyar szövetség (MRSZ) kiemelt támogatását élvezve egész évben homokon edzhetett, sokszor külföldi edzőtáborokban.

A PSE közleményéből kiderül: az MRSZ tudomásul vette a sportoló döntését, ugyanakkor „nem zárta be a visszatérés ajtaját” a játékos előtt, aki – párostársával, Stréli Bencével – „a szép sikerek mellett egyfajta úttörőmunkát is végzett a magyar strandröplabdázásban, amely a jövőben példaként szolgálhat és motiváló erővel bírhat az utánpótláskorú játékosok számára is”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik