Női röpi Extraliga: sima sikerrel kezdte az évet a Vasas

Vágólapra másolva!
2024.01.03. 21:16
A címvédő és listavezető Vasas Óbuda megőrizte hibátlan mérlegét a női röplabda Extraliga alapszakaszában, miután idei első mérkőzésén három szettben győzött vendége, a továbbra is nyeretlen DVTK Ongropack ellen.

Simán nyert a Vasas (Fotó: vasasvolleyball.hu)
Simán nyert a Vasas (Fotó: vasasvolleyball.hu)
Simán nyert a Vasas (Fotó: vasasvolleyball.hu)

 

RÖPLABDA
Női Extraliga, alapszakasz, 10. forduló
Vasas Óbuda–DVTK Ongropack3:0 (19, 12, 15)
Budapest, Folyondár utca, 150 néző. V.: Varjasi, Bátkai-Katona.
VASAS: Gülübay 2, Fricova 13, Papp 4, Bannister 19, Sillah 12, Gyimes-Capet 13. Csere: Szalai (liberó), Sinka 1, Olcsváry 1. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz
DVTK: Hegyi 4, Prosvirina 5, Einarsdóttir 1, Skoric 10, Hollósi 2, Jovanovic 2. Csere: Kundrák (liberó), Horváth L. 4, Kalmár, Egri B. 1. Vezetőedző: Németh Szabolcs
MESTERMÉRLEG
Jannisz Atanaszopulosz
: – Az első szettben nagyon idegesek voltunk, túl nagy nyomást helyeztünk magunkra, de aztán ezt átbeszéltük, és utána már megfelelően teljesítettünk. Készülünk tovább az előttünk álló feladatokra.
Németh Szabolcs: – Más már lehet kiszaladna a világból, ha ilyen dolgok történnének vele, mint ami velünk. Ám mi a történtek ellenére is hisszük, hogy a belefektetett munka amikor kell, kifizetődik! A mai sérülés nem tette kedvezőbbe a helyzetünket, ám a sérültjeink visszatérnek, már más arcunkat tudjuk majd mutatni! A Vasasnak gratulálunk, sok sikert nekik a Bajnokok Ligájához, mi pedig dolgozunk tovább!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik