Női röplabda Extraliga: simán nyert a Vasas Kaposváron

MTI/T. Z.MTI/T. Z.
Vágólapra másolva!
2023.12.15. 20:05
null
A Vasas a Kaposvár ellen is folytatta remek sorozatát (Fotó: Vasas Röplabda/Facebook)
A címvédő és listavezető Vasas a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott a Kaposvár vendégeként a női röplabda Extraliga pénteki mérkőzésén.

A találkozó első játszmájában nem voltak egy súlycsoportban a csapatok, s ugyan a folytatásra a házigazda feljavult, de szettet sem tudott nyerni a továbbra is hibátlan mérleggel első fővárosiak ellen.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ, 8. FORDULÓ

Kaposvári NRC–Vasas Óbuda 0-3 (–10, –23, –21)
Kaposvár, Kaposvár Aréna, 517 néző. V.: Halász, Tillmann.
KNRC: Szedmák 16, Tóth-Bodovics 1, Dias Da Silva 12, Santos Hurst 7, Vilvert 2, Martin 1. Csere: Parker, Rády (liberók), Radnai 5, Lima, Godó 2. Vezetőedző: Vincent Lacombe
VASAS: Török 7, Gyimes-Capet 7, Sillah 15, Fricová 13, Abdulazimova 10, Gülübay 2. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Bannister. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz
MESTERMÉRLEG
Jannisz Atanaszopulosz: – Tartottam ettől a meccstől, mert nem emlékszem, mikor tudtunk utoljára teljes csapattal edzeni a betegségek és sérülések miatt. Ma agresszívan szerváltunk, ez volt a sikerünk egyik kulcsa, a másik pedig, hogy amikor nagyon kellett, megtaláltuk a megoldásokat támadásban is. Az első szett könnyed sikere után kicsit talán megnyugodtunk, a Kaposvár elkezdett jobban játszani, de arra kértem a lányokat, hátrányban is tartsanak össze, és kontrollálják az érzelmeiket. Mindkettő sikerült, gratulálok nekik a mai teljesítményhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik