Női röpi: hosszabbított a Szent Benedek RA vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2023.04.06. 17:01
null
Mihailov tovább dolgozhat (Fotó: szbbra.hu)
A következő szezon végéig meghosszabbította vezetőedzője, a bolgár Krisztian Mihailov szerződését a női röplabda Extraliga elődöntőjére készülő Szent Benedek RA.

 

A klub bejelentésében emlékeztettek rá: a 30 éves tréner januárban vette át a csapat irányítását, és „haladó szemléletű edzésekkel új lendületet adott a csapatnak”.

„Nagyon boldog vagyok és hálás a klubvezetők bizalmáért, örülök, hogy az emberek elégedettek a munkámmal. Nagyszerű a kommunikáció a vezetőkkel, sok esetben ugyanúgy gondolkodunk a klub, illetve a magyarországi röplabdázás fejlesztéséről. Komoly célokat tűztünk ki magunk elé, Magyarország egyik vezető klubjává akarunk válni, és ezzel párhuzamosan az európai színtéren is sikeresek akarunk lenni” – nyilatkozta Mihailov az együttes honlapján.

Komáromi Móric klubelnök hozzátette, értékes és nyitott embert ismertek meg szakember személyében, aki amellett, hogy megtalálta a hangot az utánpótlás és felnőtt játékosok, valamint a stábtagok között, átlátja azt a tervet, amelyet szeretnének megvalósítani rövid és hosszú távon.

„Bár még csak három hónapja dolgozunk együtt, bizakodva tekintünk a jövőbe” – zárta Komáromi.

A legutóbb bronzérmes balatonfüredi együttes szombaton kezdi meg a Békéscsaba elleni Extraliga-elődöntőt.

A Kaposvár is hosszabbított a vezetőedzővel, a következő idényben is Szlobodan Prakljacsics irányítja a csapatot. A somogyi klub csütörtökön a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy idénnyel meghosszabbította a tavaly nyáron érkezett tréner szerződését. A Fino a 49 éves szakemberrel idén döntőt játszott a Magyar Kupában, a bajnoki elődöntőben pedig múlt vasárnap elvette a címvédő, MK-győztes Pénzügyőr pályaelőnyét. A párharc második mérkőzését csütörtökön (ma) rendezik Kaposváron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik