Férfi röpi Extraliga: győzelemmel zárta a középszakaszt a Kistext

Vágólapra másolva!
2023.03.04. 19:35
null
Három szettben nyert a Kistext a Kecskemét ellen (Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló, archív)
A Kistext saját közönsége előtt 3:0-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi röplabda Extraliga középszakaszának utolsó fordulójában, szombaton az alsóházban.

 

A tét nélküli összecsapáson a vendégek több kulcsjátékosukat is pihentették a DRK Magyar Kupa jövő szombati bronzmérkőzése előtt. A hazaiaktól a kubai Luis Enrique Reyes Rodríguez 24 pontot szerzett.

Az már korábban eldőlt, hogy az alföldiek az alsóház második, a fővárosiak a harmadik helyezettjeként kezdik a március 14-én rajtoló rájátszást. Előbbiek ellenfele a MÁV Előre vagy a Debrecen lesz, utóbbiak a Kazincbarcikával csapnak össze a negyeddöntőben.

RÖPLABDA
FÉRFI EXTRALIGA
KÖZÉPSZAKASZ, ALSÓHÁZ
6. FORDULÓ
Kistext JP Auto Mercedes–Kecskeméti RC 3:0
(19, 22, 13)
Szőnyi út, 53 néző. V: Tillmann, Jámbor.
KISTEXT: Óhidi 2, Gebhardt N. 7, Novoszelov 7, Reyes 24, Torbica 1, Kocsondi 3. Csere: Lassu, Sümegi (liberók), Fazekas 5. Vezetőedző: Tamás Zoltán.
KECSKEMÉT: Bogdán 5, Baserio, Török S., Szabó M. 9, Boldizsár 5, Varga P. 18. Csere: Török Zs. (liberó), Kiss B. 3. Balla. Vezetőedző: Nagy József.
MESTERMÉRLEG
Tamás Zoltán:
– Apró lépésekkel haladunk, bízom a további fejlődésben is.
Nagy József: – A mai mérkőzésen ugyan vereséget szenvedtünk, de ismét láthattuk a fiatal játékosainkat éles szituációban. Nagyon sok előremutató megmozdulással. Olykor az orosz, kubai légiósokkal felálló ellenfelük fölé nőttek a srácok.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik