Női röplabda Extraliga: az Újpest legyőzte a Kaposvárt

Vágólapra másolva!
2023.02.25. 21:23
Az UTE négy szettben nyert a KNRC ellen a női röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában.

Az Újpest 5–9-es mérleggel zárta az alapszakaszt, a Kaposvár 5–8-cal áll, és még van egy mérkőzése.

RÖPLABDA
Női Extraliga, alapszakasz, 14. forduló
Újpesti TE–KNRC 3:1 (16, –21, 20, 23)
Szilágyi utca, 320 néző. V: Bátkai-Katona, Kiss Z.
UTE: Hiruela 11, Kilyénfalvi 13, Kindelan 14, Tarin 20, Woock 7, Boskó 3. Csere: Baksa (liberó), Ambrosio 1, Goodwin, Sziládi 1. Vezetőedző: Horváth András.
KNRC: Godó 6, Gyimes 11, Maggioni 5, Szedmák 15, Bodovics 4, Ubavics 14. Csere: Radnai Lili (liberó), Renko 1, Hegyi, Budai, Rády. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
MESTERMÉRLEG
Horváth András: – Egész héten azt hangsúlyoztuk, hogy ez egy lehetőség győzelmet és 3 pontot szerezni. Ha a Kaposvár utolsó meccse is úgy alakul, akkor az 5. helyre előre léphetünk. Ez a teher nem összenyomott bennünket, hanem inkább vitt előre. Az első játszmát jól kezdtük, bár ott sokat hibázott az ellenfelünk. A második játszma közepén ismét megakadtunk, ez egy olyan dolog, amin dolgoznunk kell. Ma helyén volt a szívünk, a fejünk, jó választásokat hoztunk. Köszönjük szépen mindenkinek, aki kilátogatott, nélkülük azt gondolom, hogy a negyedik játszma végét nem biztos, hogy el tudtuk volna hozni. Van pár hetünk a rájátszásig, várjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk, a lehető legjobban fel fogunk készülni.
Vincent Lacombe: – Szégyellem magam a csapat nevében. Nulla küzdés volt a csapatban, ez az Extraligában megengedhetetlen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik