Második forduló - Beharang

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2013.02.24. 20:02
  Előre elnézést kérek tőletek a mostani beharang miatt, a héten megfőtt a laptopom, "idegenben" pedig nem érzem magam annyira otthon, így...

Előre elnézést kérek tőletek a mostani beharang miatt, a héten megfőtt a laptopom, "idegenben" pedig nem érzem magam annyira otthon, így most nem tudtam kiengedni a fárasztó kreativitásom. A lapozás után megtaláljátok az előző forduló eredményeit, valamint a zzelkövetkező párosítás esélylatolgatását.


1. Forduló
I. osztály
Los Blancos – Fegyencjárat 5-4
AS Iustum – Vaskapu FC 3-7
Budapest Rangers FC – KREatin 5-8

II. osztály
Gradus – F.C. Custodia 4-5
Erasmuscle – Vaskapu Jam-Jam 3-4
AS Iustum II. – Zoknis Hobbitok 7-1


III. osztály
BHÖK – Keverton 4-7
Smasszer Fc – KPI 4-3
KPI – Just4Fun 12-3
Pasos United – KHÖK-Iustum 15-2

2. Forduló

9:35 – 10:15: BHÖK-Spartacus – Smasszer Fc

A Smasszer Fc az első fordulóban rangadót nyert a KPI ellen, míg a BHÖK háromgólos vereséget szenvedett az újonc Kevertontól. Így elmondható h a mérkőzés egyértelmű esélyese a Smasszer, az egyetlen kérdés h a korai időpont mennyire befolyásolja a kereteket.

10:20 – 11:00: Gradus - Erasmuscle

Mind a két csapat minimális, egygólos vereséget szenvedett a nyitó fordulóban. Így több mint valószínű h itt sem fogunk nagy különbséget találni az eredményjelzőn, sőt megkockáztatom h semmit sem :D

11:05 – 11:45: KHÖK-Iustum - Keverton

Egy mérkőzésből nem lehet messzemenő következtetést levonni, de ettől még tény h a KHÖK durva verésbe szaladt bele az első fordulóban, így a tippünk sem lehet más, mint Keverton győzelem.

11:50 – 12:30: AS Iustum II. – F.C. Custodia

A másodosztály e napi esedékes rangadóján a Isutum második garnitúrája játszik az önbecsülésben túltengő Custodia csapatával. Mind2 csapat három pontos és joggal pályázik a dobogóra. A közös múltra (és az első fordulóra) tekintettel a tippünk az AS Iustum kettőre esik max botika ránkcáfol :D.


12:35 – 13:15: Fegyencjárat – Vaskapu FC

Az örökrangadó újabb felvonására 12:35-ig kell várnia a nagyérdeműnek, ekkor csapnak össze újra a vörösök a feketékkel.
Az első fordulóban a fegyencek majdnem megtréfálták a címvédőt, azonban hiába vezettek több ízben is, elbuktak. A rekordbajnok egy félidő alatt elintézte a tartalékos Iustum csapatát, így önbizalommal várhatja a párosítást.
A Blog tippje sima Vk győzelem.


13:20 – 14:00: Pasos United – Just4Fun

A Pasos az előző fordulóban 10 felett rúgott, a just4fun ellenben 10 fölött kapott. Nincs több kérdésem.


14:05 – 14:45: Los Blancos - KREatin

A KREatin sikeresen teljesítette az első feladatot, és három góllal megverte a vele kéz a kézben feljutó Rangerst, a komoly erőpróba azonban most következik a címvédő Blancos személyében. Véleményünk szerint ezt a lécet már nem sikerül megugrani a Károli aranyifjainak.


14:50 – 15:30: Pasos United - KPI

A pasos a forduló szerencsefia, nekik két meccs is megadatik, az h ezt sikerül e áldássá varázsolniuk, vagy megmarad átok státuszban, alighaneme zen a mecscen fog múlni. A KPI minimális különbséggel bukott az egyik esélyessel szemben, most itt a lehetőség h a másik ellen javítson. Véleményünk szerint ez egy Xes meccs.


15:35 – 16:15: Zoknis Hobbitok – Vaskapu Jam-Jam

A sorsolás nagy vesztese a Zoknis Hobbitok lelkes csapata, pechjükre a meccseik jelentős része számukra szar nem ideális időpontban van, így a Jam-Jam elleni meccs is. Pedig ha valaki, akkor a remekül kezdő kanárik ellen kéne a teljes csapat.
Gála?


16:20 – 17:00: Budapest Rangers FC – AS Iustum

A forduló zárómérkőzésén a barátságos derbit rendezik meg. A két csapat jól ismeri egymást, hiszen több edzőmeccset (régebben tétmeccset) játszottak egymás ellen. A találkozó kimenetele szempontjából kritikus lehet h a Iustum milyen csatárkollekcióval tud felállni. A tippünk szoros AS győzelem.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik