MTI
2020.07.26 15:12 Frissítve: 2020.07.26 15:32

Serie A: nem kér a nézők nélküli futballból a Bologna edzője

Szinisa Mihajlovics, a Bologna vezetőedzője nem kér a zárt kapus mérkőzésekből, a nézők nélküli futballból.

 

Szinisa Mihajlovics (balra) nem kér a nézők nélküli futballból (Fotó: AFP)

 

„A nézők nélküli játék fájdalmas, és ez nem motiváció kérdése. Hosszú ideig szurkolók nélkül futballozni fárasztó dolog. Tudom, hogy ez volt az egyetlen módja a szezon befejezésének, de remélem, a stadionok szeptembertől ismét nyitva lesznek” – nyilatkozta a szerb edző.

Hangsúlyozta, ha választhatna, hogy a következő szezon mérkőzéseit zárt kapuk mögött rendezzék, vagy egyáltalán ne játsszák le, ő utóbbira szavazna.

„Ez a futball nem futball, így torzul a bajnokság. Ez a frigid foci nem érdekel. Ezek a mérkőzések rosszabbak, mint az edzések, és ezt nem csak én gondolom így” – így Mihajlovics.

A szurkolókat a koronavírus-járvány miatt tiltották ki a stadionoktól, bár Vincenzo Spadafora sportminiszter pénteken azt mondta, hogy szeptemberben – a közegészségügyi helyzet függvényében – visszatérhetnek a lelátókra.

Mihajlovics egy éve jelentette be, hogy leukémiával küzd, ennek ellenére folytatta munkáját a Bologna szakmai stábjának élén, sőt júniusban 2023-ig meghosszabbította a szerződését.

2023.01.27 19:05:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Felidézzük a vb-győztes olasz kapus indulása körülményeit és a felbukkanását kísérő nyilatkozatokat.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.

2023.01.18 19:26:13

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az Internazionale már a 21. percben kétgólos előnyben volt és végül magabiztos győzelmet aratott.