Serie A: Bonucci kihagyja, három házibulizó kihagyhatja a torinói derbit

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.01. 19:35
null
Leonardo Bonucci nem a bulin való részvételéért kényszerül kihagyni a torinói derbit (Fotó: AFP)
Az olasz válogatottól visszatérő Leonardo Bonucci pozitív koronavírustesztet produkált, így kénytelen lesz kihagyni az olasz-labdarúgó bajnokságban szereplő Juventus szombati, idegenbeli mérkőzését a Torino ellen. Mellette az argentin Paulo Dybala, a brazil Arthur és az amerikai Weston McKennie játéka kérdéses a járványhelyzet kapcsán meghozott intézkedések megsértése miatt.

 

Az olasz válogatott csapatkapitánya, Leonardo Bonucci a Litvánia elleni, 2–0-ra megnyert világbajnoki selejtező mérkőzést követően, Olaszországba visszatérve esett át Covid–19-teszten, ami pozitív lett. Az olasz védő azonnal otthoni karanténba került – írta a klub hivatalos oldala.

Ennek következtében a Juventus nem számíthat 33 éves védőjére a Serie A 29. fordulójában, amelyben a „zebrák” a városi rivális Torino ellen lépnek pályára.

A Football Italia információi szerint Paulo Dybala, Arthur és Weston McKennie sem biztos, hogy ott lehet a meccsen, hiszen szerda este az amerikai középpályás torinói lakásában körülbelül húszszemélyes házibulit szerveztek. A városban a korlátozásoknak megfelelően tilos ilyen jellegű összejöveteleket tartani, és 22 órától hajnali 5-ig kijárási tilalom van érvényben. A szomszédok hívására 22.30 körül kiérkező rendőrség személyenként 400 eurós bírságot szabott ki.

Az olasz klub egyelőre nem kommentálta az esetet, azonban a három futballista súlyos büntetésre számíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik