Serie A: a Valencia vagy a Betis dobhat mentőövet Alexis Sáncheznek

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.10.08. 08:36
null
Sánchez helyzete nem túl rózsás Milánóban (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülések szerint a Valencia vagy a Real Betis lehet Alexis Sánchez új állomáshelye. A 32 éves chilei támadó a jelenlegi idényben csupán kiegészítő ember a Simone Inzaghi irányította Interben.

A két spanyol csapat érdeklődéséről a CalcioMercato.com számolt be. Hozzátéve, korábban a Rayo Vallecano is szívesen látta volna soraiban a 2011 és 2014 között a Barcelonában 88 La Liga-meccsen 39 találatig jutó chileit.

Sánchez a 2021–2022-es idény rajtjáról kisebb sérülés miatt maradt le, először az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában léphetett pályára, ám azóta is csak 52 percet töltött játékban a Serie A-ban, továbbá a Bajnokok Ligájában a Sahtar ellen lejátszott csoportmeccsen kapott még 18 percet csereként…

A chilei szélső szerződése 2023 nyaráig szól Milánóban, ám az olaszok megfelelő ajánlat esetén hajlandóak elengedni.

A támadót 2019 nyarán előbb kölcsönvette az Inter, majd egy évvel később – hároméves szerződést kötve vele – szerezte meg a játékjogát a Manchester Unitedtól. 74 tétmeccsen mindössze 11 gólja van az olasz csapatnál, amellyel bajnok lett a Serie A előző kiírásában.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik