Juve: „Cristiano Ronaldo nem jön ki az összes csapattársával”

Vágólapra másolva!
2021.07.03. 15:45
null
CR néha magányos lehet a Juventusban? (Fotó: AFP)
David Trezeguet, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint Cristiano Ronaldóval nem mindig könnyű az öltözőben, hiszen nem ápol jó kapcsolatot az összes csapattársával – írja a Football Italia.

 

A Juventus korábbi támadója a klub nagykövete volt, most viszont távozik az együttestől a menedzserkarrierje érdekében. Trezeguet szerint Cristiano Ronaldo érkezése a lehető legjobb dolog, ami az Öreg Hölggyel valaha is előfordult, ám a portugál klasszisnak problémái vannak néhány csapattársával.

„Cristiano Ronaldo a klub történetének legjobb igazolása volt, senki sem számított rá. Egyértelmű, hogy nem jön ki az összes csapattársával, ezt mindenki láthatja. Ugyanakkor 100 gólt lőtt” – mondta Trezeguet.

„Szerintem senki sem volt képes olyan szinten kezelni őt, mint Zidane a Real Madridban. Talán a Juventusban is többet kellene kommunikálni vele. Vannak játékosok, akikkel jobb ha kijössz, hiszen meccseket nyernek neked. Ronaldo és például Dybala is ilyen” – tette hozzá a francia.

CR 2018-ban 112 millió euróért szerződött a Juventusba – 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett, az olasz bajnokságot kétszer megnyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik