Inter: Dzekót még be sem jelentették, mégis gólt szerzett

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.14. 19:47
null
Edin Dzeko nem várta meg az Inter bejelentését, máris gólt szerzett (Fotó: AFP)
Korábban beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint Edin Dzeko már az Internazionale játékosának tekinthető, de arra senki sem számított, hogy a bosnyák csatár úgy szerzi meg majd az első gólját a milánóiaknál, hogy hivatalosan még be sem jelentették – márpedig a Dinamo Kijev elleni felkészülési meccsen ez történt.

Habár több forrás is úgy tudja, hogy Edin Dzeko gyakorlatilag az Inter játékosának tekinthető (ennek egyik oka lehet, hogy a Chelsea 115 millió euróért szerződtette a milánóiak tavalyi gólgyárosát, Romelu Lukakut), hivatalosan még a Romához köti a szerződése – egyik csapat sem jelentette be a 35 éves csatár távozását/érkezését.

Ezért is okozott hatalmas meglepetést, hogy Dzeko már az Inter színeiben szerzett gólt: a kék-feketék Dinamo Kijev elleni felkészülési mérkőzésén a 34. percben talált be.

A transzferhírekben jól értesült olasz sportújságíró, Fabrizio Romano azt is tudni véli, hogy az Inter hétmillió euró fejében szerződteti a bosnyák támadót, aki hét gólt szerzett a Serie A 2020–2021-es kiírásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik