Fiorentina: megvan Montella utóda, Sousa követi – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.06.10. 23:07
Olasz sajtóértesülések szerint a Videoton korábbi vezetőedzője, Paulo Sousa veszi át a Fiorentina labdarúgócsapatának irányítását. A firenzei együttes a távozó Vincenzo Montella utódját keresi a vezetőedzői poszton.

A Maccabi Tel-Avivval izraeli bajnoki címet szerző Sousát tavaly nyáron nevezték ki a Basel élére, és első szezonjában megnyerte a svájci bajnokságot új együttesével.

A portugál szakember munkásságára felfigyelt a Vincenzo Montella utódját kereső Fiorentina, s bár Sousa a napokban még cáfolta, hogy Olaszországba költözne, a legfrissebb hírek szerint mégis elfogadta a firenzeiek ajánlatát.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a felek mindenben megegyeztek, és a héten hivatalossá válik, hogy a Videoton korábbi vezetőedzője veszi át a Serie A-ban szereplő együttes irányítását.

A Calciomercato azonban úgy tudja, Sousa fizetéséről még nem állapodtak meg az érintettek. A szakvezető a Baselnél éves szinten 1.4 millió eurót keres, a Fiorentina viszont „csak” egymilliót ajánl neki, de a bónuszokkal együtt Sousa jövedelme elérheti a svájci bérét.

A „violák” a legutóbbi szezonban a negyedik helyen végeztek az olasz bajnokságban, így bejutottak az Európa-liga csoportkörébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik