Fiorentina: Cuadrado nem megy sehova! - Montella

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 15:17
A Fiorentina menedzsere, Vincenzo Montella semmiképpen sem engedi el a kolumbiai Juan Cuadradót a Chelsea-hez.

A szerda esti, Atalanta felett aratott 3–1-es kupagyőzelem után a Fiorentina edzőjét, Vincenzo Montellát a csapat sztárjátékosát, Juan Cuadradót övező pletykákról kérdezték. A 20-szoros olasz válogatott edző határozottan kijelentette, hogy nem távozik a Firenzéből a kolumbiai szélső.

Az utóbbi napokban egyre valószínűbbé vált, hogy Mohamed Szalah az AS Romához távozik a Chelsea-től, az egyiptomi szélsőt pedig a németekkel világbajnoki címet szerző André Schürrle is követheti. Helyettesítésükre a Fiorentina szélsőjét, Juan Cuadradót szemelte ki José Mourinho. A spekulációknak hamar véget vetett a firenzei klub edzője, Vincenzo Montella, aki kategorikusan tagadta, hogy csapatának húzóembere távozna januárban.

„Esélytelen, hogy távozzon a Fiorentinától. – jelentette ki Montella – A sajtó fújja fel ezeket a híreket, Juan nem foglalkozik a pletykákkal.”

A Daily Mail úgy tudja, hogy a Fiorentina már elutasított egy 21 millió fontos Chelsea-ajánlatot.

A 26 éves Cuadradót a nyáron az FC Barcelona vitte volna, de végül maradt a firenzei csapatnál. A Fiorentina jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban, az európai kupás helyekért folytatott harcban pedig vezérszerep vár a kolumbiai válogatott Cuadradóra, aki 16 mérkőzésen eddig 4 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik