K. D.
2020.07.11 17:33 Frissítve: 2020.07.11 17:35

Brescia: már saját csapata is Balotellit szívatja – kép

Viszonylag magabiztosan kijelenthető, Mario Balotelli nem a Bresciában fejezi majd be a pályafutását. Az olasz csatár szinte mindenkivel összebalhézott már az olasz élvonalbeli klubnál, ahol szeretnének minél hamarabb megszabadulni tőle.

 

Balotelli és a Brescia kálváriája néhány hónapja kezdődött, mikor a klub beszámolója szerint a játékos képtelen volt megjelenni az edzéseken.

Aztán Balotelli ügynöke, Mino Raiola is elmondta a véleményét, amitől szintén nem lett jobb a helyzet, sőt, a csapat már perrel fenyegetőzött.

Hogy a balhés olasz csatár a Brescia játékosa-e még, az is rejtély, ám az biztos, a klubnál mindent megtesznek, hogy üzenjenek Balotellinek: nincs rá szükség!

A Bresciánál nem kérnek Balotelliből (Fotó: AFP)

Most épp a holnapot frissítették úgy, hogy azzal kínos helyzetbe hozzák játékosukat.

A Brescia ugyanis egészen egyedi módon listázza futballistái magasságát és súlyát is a honlapján.

Ezeket az értékeket frissítették most, de kizárólag Balotelli adatlapján, méghozzá úgy, hogy a támadó súlyát felhúzták 99.8 kilogrammra, vagyis szerintük legalább 8 kiló túlsúly van rajta.

Finom célzás a honlapon… (Fotó: bresciacalcio.it)

Hogy honnan tudják pontosan, hány kiló az olasz, az jó kérdés, a legfrissebb információk szerint ugyanis már az edzőközpontba sem engedik be őt…

2023.01.27 19:05:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Felidézzük a vb-győztes olasz kapus indulása körülményeit és a felbukkanását kísérő nyilatkozatokat.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.

2023.01.18 19:26:13

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az Internazionale már a 21. percben kétgólos előnyben volt és végül magabiztos győzelmet aratott.