Brescia: Balottelli meccsek nélkül is megoldja, hogy ki akarják dobni

Vágólapra másolva!
2020.05.31. 18:31
Bár március kilencedike óta egyetlen meccset sem rendeztek az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), Mario Balotelli így is megoldotta, hogy együttese, a Brescia elgondolkodjon azon, ideje lenne megválni a balhés csatártól.

Az olasz futballügyekben mértékadónak tartott újságíró, Gianluca Di Marzio beszámolója szerint nem kértek sokat a Bresciánál Balotellitől, csupán annyit, hetente egyszer jelenjen meg a csapat edzőközpontjában, és végezzen személyre szabott edzést a csapat szakembereivel.hetente egyszer jelenjen meg a csapat edzőközpontjában, és végezzen személyre szabott edzést a csapat szakembereivel.

Az olasz támadónak azonban úgy tűnik, már ez is túl sok kötelezettség, ugyanis múlt hét kedden, valamint ezen a héten sem volt hajlandó a klubnál edzeni, és azt sem igazán tudják, merre jár mostanában Mario.

Erre is csak Balotelli képes: meccsek sincsenek, de így is magára haragított mindenkit a klubnál! (Fotó: AFP)
Erre is csak Balotelli képes: meccsek sincsenek, de így is magára haragított mindenkit a klubnál! (Fotó: AFP)

Az idényben 19 bajnokin 5 gólnál járó futballista pedig ezzel a hírek szerint elérte, hogy beteljen a pohár a klub elnökénél, Massimo Cellinónál, aki már így is a sokadik „utolsó esélyt” adta.

És bár a 29 éves játékos szerződése eredetileg 2022 nyaráig szólna, a hírek szerint már elkezdtek azon dolgozni a Bresciánál, hogy lehetne a lehető legkönnyebben és leggazdaságosabban megszabadulni a nem épp megbízható Balotellitől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik