Napoli: mi lesz itt? Kvarachelija apja Barca-drukker, de a fia madridista

Vágólapra másolva!
2023.03.02. 17:30
null
Hvicsa Kvarachelija Real Madrid-drukker (Fotó: Getty Images)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli kiválóan teljesítő szélsője, Hvicsa Kvarachelija ügynöke, Mamuka Dzsugeli a Geo Teamnek nyilatkozott többek között arról is, hogy ügyfele, az ő édesapja és közte van némi nézeteltérés a spanyol topcsapatokat övező szimpátiát illetően.

 

Az olasz újságíró, Fabrizio Romano figyelt fel Mamuka Dzsugeli következő nyilatkozatára Hvicsa Kvarachelijával kapcsolatban: „Az édesapja és én Barcelona-szurkolók vagyunk, de »Kvara« a Real Madridot szereti. Boldog lennék, ha Barca-mezben látnám, de ő madridista. A Napoli sportigazgatója arra kér, hogy ne siessünk, mert Kvarachelija mindent szeret a Napoliban.”

Nem lenne meglepő, ha a két topcsapat bármelyike érdeklődne a 22 éves futballista iránt – már ha eddig nem tette meg... –, ugyanis Kvarachelija tavaly nyáron szerződött a Dinamo Batumiból Nápolyba, ahol fantasztikusan szerepel, eddig 26 tétmérkőzésen 12 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Nem véletlen tehát, hogy a becsült piaci értéke alig kilenc hónap alatt a négyszeresére nőtt, játékjoga értékét jelenleg 60 millió euróra taksálják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik