Felkészülés: győzött a Juventus, a Roma és az Inter is

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 19:27
A Serie A élcsapatai is kipróbálják az alapozás közben gyakoroltakat: a Juventus, az AS Roma és az Internazionale is pályára lépett szerdán, és mindhárom gárda győzelmet aratott.

A nyáron először mérkőzést vívó Inter a Trentinóval csapott össze, és 3–0-val ért véget a találkozó, amelyen Rodrigo Palacio, a 17 éves támadó, Alessandro Capello és Ricardo Álvarez is betalált. A frissiben igazolt Isak Belfodil duplázhatott volna, de két tizenegyese közül egyet sem tudott értékesíteni, a gazzetta.it szerint a ramadán miatt nincs a legjobb erőállapotban az algériai-francia játékos. A beszámolók szerint az Inter 3–5–1–1-es felállásban lépett pályára Walter Mazzarri első találkozóján, amelyen bizony néha még döcögött a csapatjáték, ahogyan az ilyenkor lenni szokott.Inter a Trentinóval csapott össze, és 3–0-val ért véget a találkozó, amelyen Rodrigo Palacio, a 17 éves támadó, Alessandro Capello és Ricardo Álvarez is betalált. A frissiben igazolt Isak Belfodil duplázhatott volna, de két tizenegyese közül egyet sem tudott értékesíteni, a gazzetta.it szerint a ramadán miatt nincs a legjobb erőállapotban az algériai-francia játékos. A beszámolók szerint az Inter 3–5–1–1-es felállásban lépett pályára Walter Mazzarri első találkozóján, amelyen bizony néha még döcögött a csapatjáték, ahogyan az ilyenkor lenni szokott.

Nem úszta meg hét gól alatt a Juventusszal találkozó Valle D'Aosta, a torinóiaktól Marco Motta és Carlos Tévez az első félidőben, a duplázó Alessandro Matri és a két büntetőt gólra váltó Mirko Vucsinics, valamint a tini Federico Mattiello a második félidőben volt eredményes. A 3000 néző előtt rendezett mérkőzésen a Juve 3–5–2-es hadrendben kezdett, a Konföderációs Kupán szereplők nélkül.

Még több gólt vágott az AS Roma, amely meg sem állt kilencig a nagyon kiscsapat Riscone ellen. A három középpályással és három csatárral kiálló „farkasoknál” Marco Borriello, Erik Lamela, Francesco Totti, Alessandro Florenzi, Pablo Osvaldo (ők ketten kétszer is), Miralem Pjanic és Marco Frediani szerzett gólt, a Risconétől Klettenhammer szépített (9–1).

Egyébként határozottan fejlődik a Riscone, tavaly kilenc nullára kapott ki Tottiéktól.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Internazionale–Trentino 3–0
Juventus–Valle D'Aosta 7–0
AS Roma–Riscone 9–1

Korábban:

Thaiföld All Stars (thaiföldi)–Chelsea (angol) 0–1
Vietnam–Arsenal (angol) 1–7

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik