Leonardo már kirúgta volna magát

Vágólapra másolva!
2011.04.09. 09:45
null
Leonardo az utóbbi mérkőzéseken nem ok nélkül húzta a száját (Fotó: Action Images)
Az Internazionale labdarúgócsapatát irányító Leonardo nem lenne olyan türelmes saját magával szemben, ha az elnöki székben ülne, már valószínűleg edzőt váltott volna az utóbbi időben elszenvedett vereségek után.

 

Az Inter előbb 3–0-ra kikapott a Milantól a bajnokságban, majd hazai pályán 5–2-es vereséget szenvedett a Schalkétól a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, így a Serie A-ban és a BL-ben is igen messze került a címvédéstől. Leonardo a vezetők helyében már edzőt váltott volna.

„Ha én irányítanám a klubot, valószínűleg nem lennék olyan megértő, mint az elnök úr – nyilatkozta Leonardo. – A vezetőség helyében már kirúgtam volna magamat, de nem érzem veszélyben az állásomat, ez nem jellemző rám. Nem félek attól, hogy megválnak tőlem, de ha mégis így lesz, hát akkor így lesz. Biztos vagyok azonban abban, hogy úrrá tudunk lenni a gondokon."

„Az utóbbi vereségek nagyon fájóak voltak, még akkor is, ha matematikailag még mindig versenyben vagyunk. Amilyen gyorsan csak lehet, megoldást kell találnunk a problémákra, ami viszont megtörtént, az megtörtént, most már előre kell tekintenünk."

Olasz értesülések szerint Massimo Moratti Pep Guardiolát vagy José Mourinhót látná legszívesebben csapata kispadján a következő idényben, erről persze valószínűleg nem beszélt Leonardóval.

„Találkoztam az elnök úrral is, teljesen nyugodt diskurzus volt. Azokról a dolgokról beszélgettünk, amik nem működnek" – mondta a fekete-kékek szakvezetője.

SERIE A
A 32. FORDULÓ SZOMBATI PROGRAMJA
Internazionale–Chievo
18.00 (Tv: Digi Sport Plus)
Udinese–Roma
20.45 (Tv: Digi Sport Plus)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik