Maicon úgy érzi, nem becsülik meg az Internél, ezért távozna

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2009.06.10. 13:43
Kaká már eligazolt Milánóból, és az Inter játékosa, Zlatan Ibrahimovic is elhagyhatja a várost. Olasz újságíróknak másik két futballista, az olasz válogatott Andrea Pirlo és a brazil Maicon is úgy nyilatkozott, elképzelhetőnek tartja, hogy távozik Milánóból. Maicon akár már a nyáron, míg Pirlo a távolabbi jövőben.
Maicon végleg levetheti az Inter mezét
Fotó: Action Images
Maicon végleg levetheti az Inter mezét
Maicon végleg levetheti az Inter mezét
Fotó: Action Images
Maicon végleg levetheti az Inter mezét

Andrea Pirlo iránt a hírek szerint Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere érdeklődik, de a középpályás egyelőre nem kíván elszerződni.

„Kaká Madridba szerződése nagyon rosszul érintett minket. Én jelenleg nem foglalkozom a távozás gondolatával, de nem tartom kizártnak, hogy egyszer váltani fogok” – mondta Pirlo.

A Milan játékosánál sokkal határozottabban fogalmazott a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozó brazil Maicon, aki kijelentette, hogy nem boldog az Interben.

„Az igazság az, hogy az Internél soha nem kezeltek meghatározó játékosként, és nem is fognak. A klub most már három éve közömbös irántam, persze lehet, hogy mostanában azért, mert Ibrahimovic távozása miatt aggódnak, és nem jut idejük rá, hogy másokkal foglalkozzanak. Ezért az ügynökömtől, Antonio Caliendótól azt kértem, találja meg a számomra legjobb megoldást" –nyilatkozta sokat sejtetően Maicon.

A védőt zavarja, hogy télen, amikor elutasította a Real Madrid érdeklődését, és kijelentette, az Interrel akar Bajnokok Ligáját nyerni, a klub nem állt ki mellette (alighanem szeretett volna egy kis fizetésemelést kapni hűségéért cserébe…). Azt is kifogásolta, hogy az olasz orvosok nem kezelték megfelelően combsérülését.

„Most már sokat javult az állapotom, de ez nem az Inter stábjának érdeme. Ahogy elutaztam a válogatotthoz, a brazil orvosok azonnal rájöttek, mi a bajom, és hét nap alatt többet javult az állapotom, mint az Internél két hónap alatt" – fogalmazott Maicon.

Ezek után nem lenne meglepő, ha a 27 éves játékos távozna az Intertől, igaz, 2012-ig szerződés köti a csapathoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik