Galliani nevet a londoni ”kékeken”, a Chelsea sosem licitált Kakáért

Vágólapra másolva!
2007.10.15. 18:48
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke tagadja, hogy a Chelsea valaha is ajánlatot tett volna Kakáért, a piros-feketék brazil válogatott játékmesteréért. Galliani állítja, csak és kizárólag a Real Madrid licitált a dél-amerikai csillagért, így a londoni sztárklub állítólagos 143 millió eurós ajánlatából egy szó sem igaz.
Kaká esőben is szeret focizni, mégsem szerződik Angliába
Kaká esőben is szeret focizni, mégsem szerződik Angliába
Kaká esőben is szeret focizni, mégsem szerződik Angliába
Kaká esőben is szeret focizni, mégsem szerződik Angliába

Adriano Galliani ötlet szintjén is nevetségesnek tartja Kaká londoni távozását, a Chelsea ugyanis harcba sem szállt a brazil labdazsonglőrért. (Egyelőre.) Így többek között a gigantikus ajánlat, a világsajtót bejáró 143 millió eurós üzlet is alaptalan.

"Senki sem jelentkezett be Kakáért a Real Madrid kivételével. A spanyolok számára is nyilvánvalóvá tettük, nem megy sehová” – nyilatkozta a milánói piros-feketék alelnöke.

”A tekintélyes összegről természetesen hallottam, de csak a médiából. Ezzel nem is érdemes többet foglalkozni. Hangsúlyozom, nem több mint blöff – szögezte le Galliani. – Kaká kontraktusa 2011 nyaráig szól, és biztosíthatok mindenkit afelől, hogy időközben nem fog klubot váltani.”

Kaká - a FIFA Év Játékosa cím jelöltje, és a France Football Aranylabdájának elsőszámú várományosa korábban többször is hangoztatta, hogy nagyszerűen érzi magát Milánóban, és esze ágában sincs máshová menni, így könnyen lehet, a jövőben igazolja Gallinai szavait.

Adriano Galliani büszkén hangoztatta az AC Milan legféltettebb kincsének, Kakának a maradását, amikor a Dida-ügy került szóba, már kevésbé volt derűs.

Nelson Didát, az együttes elsőszámú kapusát, két mérkőzésre eltiltotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), miután sérülést szimulált a glasgow-i Bajnokok Ligája-csoporttalálkozón, a Celtic ellen. A brazil hálóőr egy ártatlan szurkolói incidens után játszotta el a nagy halált.

A Milan azonban nem hagyta annyiban, vizsgálatot indított az ügyben és fellebbezett az eltiltás ellen.

Vasárnap az Empolit fogadja a San Siróban a Milan, amely eddig igen szerényen teljesített a Serie A-ban: hét mérkőzéséből csupán kétszer hagyta el győztesen a gyepet. Emellett négy döntetlennel és egy vereséggel teljes a mérleg, ami pillanatnyilag csak a nyolcadik helyre elég.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik