Ronaldinho helyett Samuel Eto’ót látná soraiban a BL-döntős

Vágólapra másolva!
2007.05.07. 15:44
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan minden követ megmozgat azért, hogy jövőre a csapat játékosa legyen Samuel Eto’o. Carlo Ancelotti szerint a csatár kiválóan idomulna az együttes taktikájához, így akár a 28 millió fontos vételárat is megérné.
Samuel Eto?o lehet, hogy Olaszországban folytatja
Samuel Eto?o lehet, hogy Olaszországban folytatja
Samuel Eto?o lehet, hogy Olaszországban folytatja
Samuel Eto?o lehet, hogy Olaszországban folytatja

A legutolsó hírek Olaszországban arról szólnak, hogy az AC Milan csapata rövidesen ajánlatot tesz az FC Barcelona kameruni válogatott csatáráért, Samuel Eto’óért.

Az eddigi találgatások inkább azt támasztották alá, miszerint a piros-fekete klub elsősorban a katalán csapat másik sztárjátékosát, az aranylabdás Ronaldinhót szeretné soraiban tudni, de a La Gazzetta dello Sport értesülései alapján úgy tűnik az olaszok „célpontot” váltottak.

Eto’óval kapcsolatban a spanyol sajtó többször is cikkezett arról, hogy a csatár az év végén elhagyja a klubot, miután megromlott a viszonya csapattársával Ronaldinhóval, valamint a gárda holland szakvezetőjével, Frank Rijkaarddal. A játékos azóta ugyan cáfolta, hogy bármi problémája is lenne, ám mégis sokan tudni vélik, nem marad a Nou Campban.

A Milan természetesen tőkét szeretne kovácsolni a kialakult helyzetből, és mindent megtesz, hogy jövőre piros-fekete mezben szerepeljen a 2005-2006-os szezon spanyol gólkirálya.

Carlo Ancelotti, az olaszok trénere is nagy rajongója Eto'ónak, és úgy gondolja tökéletesen illene csapata szerkezetébe.

A Milan nem sajnálna akár 28 millió fontot sem átutalni a katalán együttes számlájára, ám a Liverpool és az Arsenal kívánságlistáján is megjelent a csatár neve. Az „ágyúsok” Thierry Henry (Barcelonába) távozása esetén látnának fantáziát a kameruni érkezésében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik