Didier Deschamps a következő szezonban is a „zebrákat” irányítaná

Vágólapra másolva!
2007.05.01. 19:01
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Juventus vezetőedzője, Didier Deschamps nem akar a francia bajnok Lyonhoz igazolni, inkább folytatná megkezdett munkáját az olasz csapatnál.
Didier Deschamps maradna jelenlegi csapatánál
Didier Deschamps maradna jelenlegi csapatánál
Didier Deschamps maradna jelenlegi csapatánál
Didier Deschamps maradna jelenlegi csapatánál

A Juventus vezetőedzője, Didier Deschamps cáfolta a híreszteléseket, miszerint nyáron a francia élvonalban szereplő Lyonhoz szerződik.

„Az a tervem, hogy itt maradok” – nyilatkozta az olasz csapatot a másodosztályba való visszasorolás óta irányító szakember.

A találgatások akkor láttak napvilág, amikor a Lyont irányító Gerard Houllier kilátásba helyezte, hogy távozik az idény végén a csapattól. Jean Michel Aulas, a francia csapat elnöke pedig úgy nyilatkozott: Deschamps kitűnő megoldás lenne a távozó vezetőedző pótlására.

„Nem mondom, hogy a Bajnokok Ligájában való szereplés nem érdekelne” – nyilatkozta egy francia rádióállomásnak, a RMC-Infosnak Deschamps.

„Sőt, nagyon fontosnak tartom, a Monacóval már megismertem ezt az érzést” – folytatta a francia szakember, aki 2004-ben a döntőig vezetette a hercegség csapatát. „Mégis azt szeretném, ha a Juventus csapatával szerepelnék újra a BL-ben, ezért az a tervem, hogy a következő szezonban is maradok”.

A Juventus nyolc ponttal vezet a második helyezett Genoa előtt a másodosztályban, és biztos feljutónak tekinthető, ám Deschamps-ot az utóbbi hónapokban több kritika is érte. Az olasz média szerint nem biztos, hogy a szakvezető kitölti a 2008. nyarán lejáró szerződését, és sokan már azt is tudni vélik, hogy Marcello Lippi váltja a távozó franciát.

A csapat egyébként a pályán tovább menetel az élvonal felé, kedd délután Zalayeta duplájával a Frosinone vendégeként gyűjtötte be a három pontot Deschamps csapata.

SEBIE B

EREDMÉNYEK:
Arezzo Cesena 3 - 0
Bari Piacenza 1 - 2
Frosinone Juventus 0 - 2
Genoa Verona 3 - 1
Modena Brescia 1 - 0
Pescara Spezia 0 - 2
Rimini Crotone 1 - 0
Triestina Lecce 2 - 3
Vicenza Bologna 1 - 1
Mantova Treviso 20:30
Napoli Albinoleffe 20:30
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik