Ökölvívás: Megfordult a fejemben a visszatérés – Erdei

Vágólapra másolva!
2020.05.28. 10:35
null
Erdei Zsolt is elgondolkozott a visszatérésen (Fotó: Török Attila)
Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség szakmai társelnöke a Borsnak elárulta, neki is megfordult a fejében, hogy visszatér a szorítók közé.

 

Az elmúlt hetekben egyre több legendával kapcsolatban pedzegetik, hogy a visszatérés gondolatával kacérkodik– Mike Tysonmár el is kezdte az edzéseket,a szervezők pedig állítólag rengeteg pénzt fizetnének, hogy az 53 esztendős bokszoló összecsapjon az 57 éves Evander Holyfielddel.

Ennek kapcsán Erdei Zsolt elárulta, neki is eszébe jutott a visszatérés.

„Nekem is megfordult a fejemben, de három gyermekem mellett ez képtelenség. Másrészt fontos a munkám is, ezért nincs három hónapom alapozásra, majd másik három a formába hozásra”– idézi a 45 éves Erdeit a Bors, aki arról is szót ejtett, hogy a már kiöregedett ikonok miért döntenek a váratlan folytatás mellett.

„Az első szempontjuk az ökölvívás tisztelete és szeretete. Másodsorban tudják, és mondják is, hogy a mai menő nehézfiúk – Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder – tudásban messze elmaradnak tőlük. Ebből fakadóan – és ez a harmadik ok – a közönség részéről igény van a visszatérésükre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik