Profi boksz: a súlyosan megsérülő Haye revansot akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 13:43
Mint megírtuk, szombaton Tony Bellew nagy meglepetésre megnyerte az esélyesebbnek tartott David Haye elleni mérkőzést. A korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok, Haye lábsérülést szenvedett a hatodik menetben, így négy-hat hónapos kihagyás vár rá. A brit ökölvívó elismerte, ellenfele a mérkőzésen jobbnak bizonyult nála, azonban ő már a visszavágásra gondol.

Haye a 11. menetig bírta, és ugyan harmadik padlóra kerülését követően nagy nehezen még feltápászkodott, edzője, Shane McGuigan – véget vetve szenvedéseinek – bedobta a törülközőt. Legalább négy-hat hónap kihagyás vár Haye-re – a bunyós jobb lábában állítólag elszakadt az Achilles-ín, ami műtétet igényel.

Haye a meccset követően elismerően nyilatkozott Bellew-ról.

„Magasan jobb volt nálam ezen az estén. Tehetségesebbnek tartom magam nála, de most sokkal nagyobbat küzdött, mint én. Kihordta a legjobb ütéseimet, visszatámadott, és le is küldött. Ilyen meccsem sohasem volt még, de szeretnék visszavágni neki” – mondta.

„Remélem, ad még egy lehetőséget, akárhol bokszolhatunk tőlem, Liverpoolban is. A szerződésünk nem rendelkezik visszavágóról, abszolút az ő kezében van a dolog tehát. A világbajnoki címmecset egyelőre elfelejthetem, ahhoz először le kellene győznöm ezt a srácot, hogy egyáltalán gondolhassak erre” – zárta gondolatait Haye.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik