Videó: „kocsmai” balossal nyert a korábbi Roy Jones-verő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 14:09
Magyar idő szerint szerda hajnalban egy év szünet után TKO-s győzelemmel tért vissza a ringbe Antonio Tarver, korábbi félnehézsúlyú ökölvívó világbajnok, aki 2004-ben azzal szerzett hírnevet magának, hogy véget vetett Roy Jones győzelmi szériájának.

Tizenhét hónap szünet után húzott ismét kesztyűt a korábbi félnehézsúlyú világbajnok, de már nehézsúlyban bunyózó Antonio Tarver, aki Floridában lépett kötelek közé, helyi idő szerint kedd este.

A 45 éves ökölvívó dolgát a nem éppen acélos Mike Sheppard próbálta megnehezíteni, küldetése azonban nem sok sikerrel járt.

Tarver a beszámolók szerint azt csinált Shepparddel, amit akart, az első három felvonást a ringrozsda levakarására használta fel. A negyedik menetben már többször is számolni kellett Sheppardre. Majd Tarver egy kocsmai verekedéseket idéző balcsapottal ismét padlóra küldte ellenfelét, ami után a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet.

Tarver a győzelemmel tehát egy majdnem másfél éves kényszerpihenőt szakított meg, amelyet a Lateef Kayode elleni doppingbotrány miatt volt kénytelen letölteni.

Tekintse meg a Tarver–Sheppard meccset videón!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik