Profi boksz: „Zsírdisznó bohóc vagy, semmi több!” - videopárbaj

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 12:49
Július 27-én Nicaraguában lép ismét kötelek közé a korábbi váltó- és nagyváltósúlyú világbajnok Ricardo Mayorga, aki utolsó meccséhez hasonlóan ezúttal is az MMA szabályrendszerén belül próbál érvényesülni. A nagyszájú bunyós ellenfele a veretlen Rene Martinez lesz, aki egy videokonferencián keresztül tartott sajtótájékoztató keretében már ízelítőt is kapott ellenfele stílusából.

„Miután szétcsaptalak, visszaküldelek szépen Kubába, méghozzá egy sétabotra támaszkodva. Egy vödör trágya vagy, aki egy menetig sem fogja húzni ellenem. Ha már eljössz Nicaraguába, ne akard megnyomorítani magad, így inkább add is át nekem a meccspénzedet! Gyere ide, és perkáld le a zsetont, hiszen neked úgyis tök mindegy, ha egyszer kezelésbe veszlek, a kórházi számlák kifizetése után túró nem fog maradni a zsebedben! Na, te tohonya kubai, kösz tehát előre is, hogy nekem adod a pénzedet!” – hangzott Mayorga kirohanása.

Ellenfele röviden kommentálta a nicaraguai bunyós szövegét: „Zsírdisznó bohóc vagy, semmi több, július 27-én meg fogod tapasztalni, milyen egy igazi harcos!”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik