Találatok a WTCR címkére

Találatok száma: 424

WTCR: Tassi második; Michelisz a top 5-ben Portugáliában

2022-07-03 19:07:17

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Tassi Attila és Mikel Azcona szelte át a célvonalat, míg Michelisz Norbert az ötödik lett. Nagy Dániel kiesett.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Urrutia nyert, Michelisz negyedik Portugáliában

2022-07-03 14:54:05

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Yann Ehrlacher és Néstor Girolami szelte át a célvonalat, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenkettedik pozícióban zárt.

WTCR Tassi Attila Santiago Urrutia Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Michelisz 5. a portugál időmérőn, Tassi az első sorban a 2. futamon

2022-07-02 19:28:38

Santiago Urrutia nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjét, így a Lynk & Co uruguayi versenyzője rajtolhat a pole pozícióból az első futamon. Michelisz Norbert bejutott a kvalifikáció harmadik szakaszába, s az ötödik helyről kezdheti majd meg azt a viadalt, míg a második futamon – a kilencedik pozíciójának köszönhetően – Tassi Attila a második helyről várhatja a piros lámpák kialvását.

Zengő Motorsport WTCR Vila Real Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Ehrlacher az élen, a magyarok a top 10-en kívül Vila Realban

2022-07-02 13:50:36

A Lynk & Co végzett az élen a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második szabadedzésén is. Ezúttal Yann Ehrlacher volt a leggyorsabb, aki mögött Mikel Azcona és Santiago Urrutia zárt. A magyar versenyzők közül Michelisz Norbert volt a leggyorsabb, aki 13. lett a második tréningen Vila Realban.

Zengő Motorsport WTCR Vila Real Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: a Lynk & Co az élen, Tassi a 3. helyen nyitott Vila Realban

2022-07-02 10:44:31

Santiago Urrutia volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első szabadedzésén. A Lynk & Co versenyzője mögött a márkatársa, Yann Ehrlacher zárta a tréninget, a harmadik leggyorsabb kört Tassi Attila autózta. Michelisz Norbert szintén jól kezdett Vila Realban, a hatodik pozícióban zárta a nyitó tréninget, amelyen Nagy Dániel a 16. helyen végzett.

Zengő Motorsport WTCR Vila R Tassi Attila Portugália Nagy Dániel

WTCR: idén sem versenyez a mezőny Ázsiában – hivatalos

2022-07-01 13:39:56

A koronavírus-járvány miatt ebben az évben sem rendezik meg a túraautó-világkupa (WTCR) ázsiai versenyhétvégéit – olvasható a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport-világtanácsának legfrissebb közleményében.

WTCR Ningpo Makaó Inje Speedium FIA

WTCR: újabb zengős dobogó és Nagy 4. helye a spanyolországi 2. futamon

2022-06-26 15:35:58

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második futamát. A Hyundai spanyol versenyzője mögött a Zengő Motorsport pilótája, Rob Huff ért célba, a dobogóra még Santiago Urrutia állhatott fel. Nagy Dániel a negyedik pozícióban látta meg a kockás zászlót, míg az első sorból rajtoló Michelisz Norbert számára már nem sokkal a rajt után véget ért a futam.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz az 5. lett, Nagy és Tassi futamának a gumik vetettek véget

2022-06-26 11:53:45

A pole pozícióból rajtoló Gilles Magnus nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első futamát. A dobogóra még a Zengő Motorsport versenyzője, Rob Huff, illetve Nathanaël Berthon állhatott fel. Michelisz Norbert az ötödik helyen ért célba, Nagy Dániel és Tassi Attila azonban nem tudta befejezni az első versenyt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz a 2., Nagy a 4. helyről rajtolhat a 2. futamon

2022-06-25 21:12:22

Gilles Magnus szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének időmérőjén. A belga versenyző mellől márkatársa, Nathanaël Berthon vághat neki az első futamnak, míg a második viadalon Ma Csing-hua várhatja a piros lámpák kialvását az első rajtkockából. Michelisz Norbert a második, Nagy Dániel a negyedik helyről startolhat ezen a viadalon.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz második hellyel hangol a spanyolországi időmérőre

2022-06-25 13:16:05

Yann Ehrlacher zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Mögötte Michelisz Norbert és Santiago Urrutia következett, míg Nagy Dániel a nyolcadik, Tassi Attila a tizennegyedik helyen végzett.

Yann Ehrlacher WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz negyedik a rendkívül szoros első spanyolországi edzésen

2022-06-25 10:12:32

Rob Huff zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén. Mögötte Thed Björk és Nathanaël Berthon végzett, míg a mieink közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a hetedik, míg Nagy Dániel a tizenkettedik helyen nyitott.

WTCR Tassi Attila Rob Huff Nagy Dániel Michelisz Norbert

Super Racing Fesztivál: Jó érzés volt látni, hogy ennyien itt voltak – Tassi

2022-06-12 21:01:03

Nagy izgalmakat és magyar sikereket hozott a Super Racing Fesztivál a Hungaroringen. Utóbbiakról főként Kiss Norbert gondoskodott, aki négyből három versenyt megnyert a kamion Eb magyarországi fordulójában. A Révész Racing versenyzője az utolsó győzelmét ráadásul a nyolcadik helyről indulva aratta, a diadalhoz pedig minden tapasztalatát felhasználta a riválisait illetően. Tassi Attila dolgát több tényező is nehezítette a hazai hétvégéjén, ám hálás a szurkolók támogatásáért. Michelisz Norbert jobb eredményre számított a Hungaroringen, ám így sem távozik teljesen elégedetlenül.

kamion Eb WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Michelisz Norbert Kiss Norbert

WTCR: zengős dobogó és Michelisz 4. helye a hungaroringi 2. futamon

2022-06-12 17:25:04

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének második futamán. A Lynk & Co versenyzője mögött a Zengő Motorsport pilótája, Rob Huff ért célba, akinek csapattársával, Nagy Dániellel ezen a futamon sem voltak kegyesek a versenytársak. A dobogóra még Néstor Girolami állhatott felé, Michelisz Norbert a negyedik helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Azcona nyert, Nagyot kilökték, Michelisz 12. a Hungaroringen

2022-06-12 12:09:14

Mikel Azcona rajt-cél győzelmet aratott a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének első futamán. A Hyundai spanyol versenyző mellé Yann Ehrlacher és Nathanaël Berthon állhatott fel a dobogóra, Michelisz Norbert a 12., Tassi Attila a 14. pozícióban látta meg a kockás zászlót. Nagy Dániel már a második körben nagy hátrányba került, s végül 17.-ként ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Mikel Azcona

Super Racing Fesztivál: „Ez szégyen a kamionversenyzésre nézve” – Kiss Norbert

2022-06-11 21:14:07

Két magyar pilóta is balesetet szenvedett a Hungaroringen a Super Racing Fesztivál szombati napján. Ám míg Nagy Dániel autójának inkább csak az eleje sérült meg, Kiss Norbert számára a hétvége folytatása is veszélybe került. A Révész Racing kamionversenyzője érthető módon rendkívül feldúltan nyilatkozott a nap végén, de Nagy, illetve Tassi Attila is jobb folytatásban reménykedik – már csak a magyar szurkolók miatt is.

kamion Eb Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel

WTCR: Hyundai-pole és Nagy Dániel balesete a hungaroringi időmérőn

2022-06-11 16:48:39

Mikel Azcona szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WRCR) magyarországi versenyhétvégéjének első futamára. Csapattársa, Michelisz Norbert a hetedik helyen zárta a hungaroringi időmérőt, amelyet egyszer félbe kellett szakítani Nagy Dániel balesete miatt. Tassi Attila a 14. pozícióból vághat neki a vasárnapi viadaloknak.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Mikel Azcona

WTCR: Michelisz a második helyre ugrott a hungaroringi időmérő előtt

2022-06-11 14:04:33

Santiago Urrutia végzett az élen a túraautó-világkupa (WRCR) magyarországi versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Az uruguayi versenyző mögött Michelisz Norbert zárta a tréninget, a harmadik leggyorsabb Esteban Guerrieri volt az időmérő előtti utolsó gyakorláson.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel Michelisz Norbert

WTCR: Björk az élen, Michelisz a 6. helyen nyitott a Hungaroringen

2022-06-11 10:07:07

Thed Björk elsőségét hozta a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének első szabadedzése. A svéd versenyző mögött Nathanaël Berthon és Gilles Magnus végzett, Michelisz Norbert a 6. pozícióban zárta a nyitó tréninget a Hungaroringen.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel

Autósport: Michelisznek hiányzik a hazai győzelem íze

2022-06-10 18:06:47

A szabadedzés után dől el, hogy milyen stratégiát választ az előttünk álló hungaroringi versenyhétvégére Michelisz Norbert, aki magával hozott egy öt rajthelyes büntetést, ami nem könnyíti meg a dolgát. Ennek ellenére szívesen megtapasztalná újra a győzelem ízét hazai pályán...

túraautó WTCR Michelisz Norbert Hungaroring

Super Racing Fesztivál: hétvégén reggeltől estig száguldás a Hungaroringen

2022-06-10 12:19:47

Nem mindennapi hétvége vár az autósport szerelmeseire, holnaptól ugyanis négy sorozat összecsapásait tekinthetik meg a Hungaroringre kilátogatók. Íme, a legfontosabb információk a Super Racing Fesztiválról!

kamion Eb Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Super Racing Fesztivál Nagy Dániel