Találatok a Ningpo címkére

Találatok száma: 15

WTCR: idén sem versenyez a mezőny Ázsiában – hivatalos

2022-07-01 13:39:56

A koronavírus-járvány miatt ebben az évben sem rendezik meg a túraautó-világkupa (WTCR) ázsiai versenyhétvégéit – olvasható a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport-világtanácsának legfrissebb közleményében.

WTCR Ningpo Makaó Inje Speedium FIA

WTCR: Ningpo visszatér – teljes a 2021-es versenynaptár

2021-03-30 13:07:44

Immár biztossá vált, hogy ha sikerül megrendezni a túraautó-világkupa (WTCR) kínai fordulóját idén, a versenyhétvégét a ningpói pályán bonyolítják le.

versenynaptár WTCR Ningpo

WTCR: Muller nyert az őrült futamon; Michelisz maradt az összetett élén

2019-09-15 10:49:48

Yvan Muller aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének harmadik futamán, másodikként az ugyancsak Lynk & Co-pilóta, Yann Ehrlacher végzett. A harmadik helyen Gabriele Tarquinit intette le a kockás zászló, míg csapattársa, Michelisz Norbert ezúttal nem szerzett pontot, ám így is maradt az élen összetettben. Tassi Attila újabb jó futamot teljesített Ningpóban, és a 13. lett.

Yvan Muller WTCR Ningpo Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz nyert, és az összetett élére állt Ningpóban

2019-09-15 09:11:43

Michelisz Norbert nyert a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének vasárnapi első versenyén, ám az Andy Priaulx-lal történt incidense miatt vizsgálják a magyar versenyzőt. A második csapattársa, Gabriele Taquini lett, míg a dobogó alsó fokára Yvan Muller állhatott fel. Tassi Attila a hatodik helyen szelte át a célvonalat.

WTCR Ningpo Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Mulleré a pole; Michelisz indul az élről a fordított rajtrácsos futamon

2019-09-15 06:08:03

Yvan Muller szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének vasárnapi időmérőjén, míg a második Yann Ehrlacher lett, így a Lynk & Co kisajátította az első rajtsort a hazai pályán. A magyar versenyzők közül Tassi Attila a 17. lett a Hondával, Michelisz Norbert pedig a 10. pozícióban zárt, tehát a fordított rajtrácsos futamon ő indulhat az első rajtkockából Ningpóban.

Yvan Muller WTCR Tassi Attila Ningpo Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Muller nyert, Michelisz sokat faragott a hátrányán az összetettben

2019-09-14 09:52:28

Rajt-cél győzelmet aratott Yvan Muller a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének első futamán. A francia versenyző mögött Ma Csing-hua és Mikel Azcona ért célba. Michelisz Norbert a negyedik helyen látta meg a kockás zászlót, és mivel legfőbb bajnoki riválisa, Esteban Guerrieri nem szerzett pontot, jelentősen csökkentett a hátrányán a bajnoki összetettben.

Yvan Muller WTCR Tassi Attila Ningpo Michelisz Norbert

WTCR: Mulleré a pole az első versenyre, Michelisz a 2. sorban

2019-09-14 05:33:11

Yvan Muller bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének első időmérőjén. A francia pilóta mellől a hazai pályán versenyző Ma Csing-hua rajtolhat, míg  a második sorba Mikel Azcona és Michelisz Norbert kvalifikálta magát. Tassi Attila a 24. helyről várhatja a piros lámpák kialvását a nyitó futamon.

Yvan Muller WTCR Tassi Attila Ningpo Michelisz Norbert Ma Csing-hua

WTCR: Ma Csing-hua nyitott az élen Ningpóban, Michelisz a top 10-en kívül

2019-09-13 11:15:39

A hazai pályán versenyző Ma Csing-hua volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) kínai versenyhétvégéjének nyitó edzésen. A volt F1-es tesztpilóta mögött a Honda párosa, Néstor Girolami és Esteban Guerrieri zárt, míg a magyar versenyzőknek nem sikerült az első tíz között végezniük. Michelisz Norbert a 11., Tassi Attila pedig a 25. pozícióban nyitott Ningpóban.

WTCR Tassi Attila Ningpo Michelisz Norbert

WTCR: a két hónapos szünet után Ningpóban a mezőny

2019-09-12 15:21:10

A hétvégén Kínában folytatódik a túraautó-világkupa (WTCR) 2019-es idénye. Michelisz Norbert magabiztosan várhatja a ningpói versenyeket, a bajnokság második helyén áll – lemaradása 24 pont Esteban Guerrieri mögött. Íme, minden hasznos információ a szezon folytatásáról!

WTCR Tassi Attila Ningpo Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Micheliszt megbüntették, két pontot bukott

2018-10-02 09:20:36

Öt másodperces időbüntetéssel sújtották Michelisz Norbertet, amiért a második ningpói WTCR-versenyen a 20-as kanyarban elhagyta a pályát a Nathanaël Berthon elleni csata során. A magyar pilóta így a 9.-ről visszacsúszott a 11. helyre, és elveszítette az ezen a futamon szerzett két pontját.

WTCR Ningpo Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Muller nyert, Michelisz pontot szerzett a második versenyen

2018-09-30 08:58:00

Yvan Muller győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) második versenye Ningpóban. A francia a rajtnál előzte meg a pole pozícióból induló Mehdi Bennanit, aki végül a második helyen ért célba. Harmadikként Esteban Guerierri látta meg a kockás zászlót. Michelisz számára nem alakult tökéletesen a verseny, de végül a két pontot érő 9. helyen ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk és Michelisz az első sorban vasárnap Ningpóban

2018-09-30 03:30:04

A szombati verseny győztese, Thed Björk nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói fordulójának második időmérőjét, így ő indulhat az élről a harmadik versenyen. A szombaton technikai problémával bajlódó, így a nyitóversenyen pontot nem szerző Michelisz Norbert Björk mellől, a második helyről kezdheti meg az utolsó versenyt, míg harmadikként Esteban Guerierri rajtolhat Ningpóban.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk nyert, az összes magyar feladta az első ningpói versenyt

2018-09-29 10:14:24

Sima rajt-cél győzelmet aratott Thed Björk a túraautó-világkupa (WTCR) első ningpói versenyén. A harmadik helyről induló Michelisz Norbert már a rajtnál bukott egy pozíciót, majd hamar kiállt a bokszba, és feladta a versenyt. Szintén nem értek célba a Zengő Motorsport versenyzői, Szabó Zsolt és Nagy Norbert. Björk mellé Esteban Guerierri és Frédéric Vervisch állhatott fel a dobogóra. Az összetettben továbbra is Gabriele Tarquini vezet.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

WTCR: Björké a pole az első időmérőn; Michelisz a 3., míg Szabó a 7.

2018-09-29 05:52:13

Az erős pénteki kezdés után Thed Björk szerezte meg a pole pozíciót a szombati időmérőn a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásán. A svéd versenyző azonban mindössze 0.053 másodperccel ment jobb kört a második helyen végző Frédéric Vervischnél, de a harmadik pozíciót megszerző Michelisz Norbert hátránya is minimális volt.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

Meglepetésre a hollandok nyerték a női válogatottak csúcstornáját

2007-11-08 22:19:40

A World Grand Prix-sorozat hatos döntője előtt mindenki a címvédő Brazília, a világbajnok Oroszország, esetleg az Európa-bajnok Lengyelország sikerét jósolta. A kínai Ningpóban rendezett tornát meglepetésre mégis a holland válogatott nyerte meg, ráadásul veretlenül.

nők