Találatok a Ducati címkére

Találatok száma: 47

MotoGP: Bagnaia és a Ducati mindent vitt Mugellóban

2023-06-11 15:46:46

A világbajnok Francesco Bagnaia vezérletével hengerelt a Ducati a MotoGP mugellói Olasz Nagydíján.

MotoGP Francesco Bagnaia Ducati

MotoGP: Messi mezében ünnepelt Rossi csapatának első győztese

2023-04-02 20:07:59

A 24 éves Marco Bezzecchi önmaga és Valentino Rossi csapata, a VR46 első MotoGP-győzelmét aratta a gyorsasági motorosok Argentin Nagydíján. A világbajnoki címvédő Francesco Bagnaia elesett, nem szerzett pontot.

MotoGP Marco Bezzecchi Francesco Bagnaia Ducati Brad Binder

MotoGP: Bastianini nyerte az első összecsapást

2023-01-30 11:25:15

Egymást érik a MotoGP-csapatbemutatók a szezonkezdet előtt, a Ducatinál pedig igazán megadták a módját az idei leleplezésnek. A régi idők emlékeit életre keltve a Dolomitok egyik síparadicsomába, Madonna di Campiglióba invitálták meg a sajtó munkatársait. Két és fél napot tölthettünk el a csapatvezetéssel, na meg persze a gyári versenyzőkkel, így személyesen láthattuk a köztük lévő feszültséget, egész pontosan, a nem létező feszültséget.

MotoGP Francesco Bagnaia Enea Bastianini Ducati

MotoGP: már kezd zavarba ejtővé válni a Ducati dominanciája

2022-09-18 09:52:54

Egy újabb szombat, amikor a Ducatik domináltak, elhappolva a teljes első sort, ezúttal Pecco Bagnaia, Jack Miller és Enea Bastianini sorrendben. Miközben a Dorna sprintversennyel próbálja megmenteni a sorozatot, a Borgo Panigale-i márka dominanciája kezd túlzó lenni. Hogy a futamon meg tudja-e váltani valaki a világot ellenük...? Kevés rá az esély.

gyorsaságimotoros-vb Francesco Bagnaia MotoGP Fabio Quartararo Ducati

MotoGP: a Ducati a legjobb motor, de Quartararo a legjobb pilóta

2022-08-21 22:46:57

Nem tudott annyit változtatni az új kanyarkombináció a spielbergi pályán, hogy megtörje a Ducati-dominanciát, bár Fabio Quartararo nagyon közel járt a megfejtéshez. Pecco Bagnaia az ötödik különböző győztes Ausztriában az olasz motoron, Jack Miller szintén a dobogón, miután Jorge Martin az utolsó kör elején eldobta előtte a motort.

MotoGP Fabio Quartararo Ducati

MotoGP: Ki győzi le a Ducatikat? Biztosra vehető a sikánkáosz?

2022-08-21 08:56:13

Még hogy elfogyott a Ducati sebességelőnye... Nos, a Red Bull Ringen biztosan nem, hiszen a „vörösök” péntek óta uralják a MotoGP edzéseit és minden esély megvan rá, hogy az összes dobogós helyezést elvigyék. Hogy milyen sorrendben? Na azt nehéz megjósolni!

Red Bull Ring MotoGP Jack Miller Francesco Bagnaia Fabio Quartararo Enea Bastianini

MotoGP: betiltják a Ducati legfrissebb újítását

2022-03-23 16:43:12

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan fog eltűnni a Ducati legújabb csodafegyverének szánt fejlesztése, a motor elejét menet közben mechanikusan összehúzó (úgynevezett első ride height) eszköz, a sorozatban versenyző másik öt gyártó ugyanis megelégelte a bolognaiak kreativitását, a költségekre hivatkozva összefogtak, és hamar elérték a bajnokságot irányító bizottságnál, hogy betiltsák az eszközt, amelyet 2023-tól már nem lehet használni.

MotoGP Ducati

MotoGP: már az első edzés előtt megvolt az év első balhéja

2022-03-05 10:58:57

Sokszor nehéz dolog úttörőnek lenni. Mások elirigyelhetik a tudásod, alkotásod, és két dologgal próbálkozhatnak: elveszik tőled, hogy neked se legyen vagy idővel lemásolják. Ebben a világban él Gigi Dall'Igna, a Ducati műszaki zsenije az utóbbi években. És úgy tűnik, ez idén sincs másképp. Ducati vs. mindenki más, miközben a szezon első edzésnapja sem a tervek szerint alakult a bolognaiaknak.

MotoGP Ducati

MotoGP: újabb Ducati-szombat, Bagnaia és Miller bukás után az első sorban

2021-11-13 18:33:21

Idén nem volt olyan MotoGP-futam, amelyen legalább egy Ducatit ne láthattunk volna az első sorban. Tizenegyedik pole pozíciójukat Jorge Martín szerezte ma meg. Hét alkalommal végeztek 1-2-ben az időmérőn, és összesen 30 első soros rajthelyet hoztak el idén a megszerezhető 54-ből. A szombati nap bajnokai tehát a bolognaiak lettek 2021-ben.

Valentino Rossi MotoGP Ducati

MotoGP: a mechanikai tapadás a titok nyitja?

2021-10-23 11:02:08

Egyfelől haszontalan, másfelől annál hasznosabb volt az Emilia Romagna-i Nagydíj első edzésnapja. Vizes és annál is vizesebb pálya délelőtt, száradó körülmények délután. Az eredmények pedig az idén látottaknak megfelelően alakultak: gyors Ducatik és szenvedő yamahások. Pénteken Jack Miller zárt az élen.

MotoGP Jack Miller Emilia Romagna-i Nagydíj Ducati

MotoE: új motorszállító 2023-tól, jönnek az elektromos Ducatik

2021-10-21 20:37:43

A jelenlegi Energica motorokat jövő év végéig láthatjuk a MotoGP zászlaja alatt futó MotoE világkupában, amit a Dorna és a FIM 2019-ben hívott életre. A keddi bejelentést követően, miszerint az Energica négy év után elhagyja a sorozatot, gyorsan jött a megoldás, mégpedig egy olyan márkától, amelyre kevesen számítottak: a Ducatitól.

MotoE Ducati

MotoGP: Quartararo a Ducatik ellen? Erről az égiek döntenek

2021-09-19 09:24:09

Az eget felesleges kémlelni vasárnap reggel a Marco Simoncelli nevét viselő pálya felett, mert az eső percek alatt képes ideérni a néhány kilométerre található tenger felől. Az előrejelzések persze épp a MotoGP-futam rajtjára jeleznek csapadékot, de mindannyian tudjuk, hogy sokszor mennyire megbízhatóak.

MotoGP Marc Márquez Joan Mir Fabio Quartararo Ducati

MotoGP: jól kezdtek a Ducatik, de Márquez gyorsabbnak tűnik

2021-09-11 09:42:05

Ducati és Cal Crutchlow paradé az Aragóniai Nagydíj első napján. Marc Márquez újabb buta esést gyűjtött be, míg Fabio Quartararót a természet támadta meg ismét. Maverick Vinales első éles napja az Aprilián – ez történt pénteken.

MotoGP Marc Márquez Fabio Quartararo Fabio Q Ducati Cal Crutchlow

MotoGP: egy drága győzelem – amelyet majd a győztes fizet

2021-08-09 08:26:34

Vajon ez még mindig egy Ducati pálya? – fogalmazódott meg sokakban a kérdés, mielőtt a Red Bull Ringre érkezett a MotoGP mezőnye. A válasz a Stájer Nagydíj után igen, hiszen Jorge Martín a hatodik győzelmet is behúzta itt a bolognaiaknak (az eddigi hét alkalomból), így ő a negyedik versenyző a sorban, aki győzelmet tudott szállítani nekik. De sok minden más is történt a megszakítással tarkított futamon.

motorsport MotoGP Jorge Martín Ducati

MotoGP: hivatalos, Rossi csapata Ducatival áll rajthoz jövőre

2021-06-24 12:24:24

A motorsport egyik legrosszabbul őrzött „titka” vált ma hivatalossá. Múlt pénteken még csak azt jelentették be, hogy ezen a héten majd bejelentik, ma pedig meg is érkezett a várva várt közlemény: a VR46 csapat a Ducati mellett tette le a voksát. A megállapodás három évre szól.

Valentino Rossi MotoGP Ducati

MotoGP: száguldás, Ducati, szerelem Mugellóban

2021-05-29 09:24:22

Vajon láthatunk majd három Ducatit a dobogón a MotoGP történetében először? Vajon megdönti valaki az abszolút végsebesség-rekordot Mugellóban? Nos, nem eszik olyan forrón, egyik kását sem…

Mugello MotoGP Ducati

MotoGP: a Ducati 2026-ig marad a versenysorozatban

2021-01-20 13:46:47

A 2026-os idény végéig biztosan marad a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyében az olasz Ducati istálló – írja az MTI.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Ducati

MotoGP: Dovizioso perre készül a Ducati ellen?

2020-11-14 10:28:25

A La Gazzetta dello Sport újabb bombát robbantott a valenciai hétvégén: Andrea Dovizioso menedzsere, Simone Battistella azt nyilatkozta a lapnak, hogy jogi lépéseket fontolgatnak a Ducati ellen, de egyelőre több információra van szükségük, hogy megtudják, pontosan mi történt.

MotoGP Ducati Andrea Dovizioso

MotoGP: végre döntött a Ducati a 2021-es pilótafelállásáról

2020-09-30 12:27:11

Volt, akiről már hónapok óta tudni lehetett, volt, akivel csak Misanóban írtak alá, és volt, akinek csak szóbeli megállapodása volt – egészen mostanáig. Végre hivatalosan is bejelentették, hogy Francesco Bagnaia a gyári csapatban folytatja Jack Miller csapattársaként, a Pramac Racingnél pedig Jorge Martin és Johann Zarco veszi át a helyüket.

MotoGP Jorge Martín Johann Zarco Jack Miller Francesco Bagnaia Ducati

MotoGP: Dovizioso döntött, nyolc év után elhagyja a Ducatit

2020-08-15 13:40:51

Bár Andrea Dovizioso pénteken még azt mondta kollégánknak, hogy a végső döntést Gigi Dall'Igna hozza meg a szerződések kapcsán, az elmúlt három idény ezüstérmese végül úgy döntött, saját kezébe veszi a sorsa irányítását.

MotoGP Ducati Andrea Dovizioso