NFL: a Houstonnak és a Tampa Baynek már van is új edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 15:04
Az NFL-ben edzőt cserélő klubok közül a Houston és a Tampa Bay máris megtalálta, ki irányítja a csapatot a következő szezontól: a Texanst a Penn State egyetemről elcsábított Bill O'Brien, a Buccaneerst a korábban a Chicagót vezető Lovie Smith gardírozza majd.

Még egyik megállapodásról sem számoltak be hivatalosan, de jól értesült forrásokból kiderült, hogy a szakmai tudásának nagy részét Bill Belichick mellett dolgozva megszerző O'Brien öt, míg a Bearst 2007 telén a Super Bowlba juttató Smith négy évre ír alá új csapatához.

A két klubon kívül a Cleveland, a Detroit, a Minnesota és a Washington vált edzőt biztosan a 2014-es idény előtt.

Tim Tebow, a Denver és a NY Jets korábbi irányítója is munkát talált, három évre írt alá az ESPN tévétársasághoz, ahol az egyetemi futball szakértője lesz. Tebow ugyanakkor jelezte: továbbra is várja NFL-csapatok ajánlatait, mert úgy érzi, megállná a helyét a ligában.

Tebow iránt nemigen mutatkozik már érdeklődés, nem úgy Terry Bridgewater iránt: a Louisville egyetem irányítója bejelentkezett a május 8. és 10. között esedékes draftra, amelyen a szakértők szerint az első helyen fog elkelni – ezt a pozíciót a Houston Texans birtokolja, azaz O'Brien májusban vele kezdheti az újjáépítést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik